DOLAR
50,150
▲%0.2
EURO
55,921
▼%-0.62
ALTIN
6556,39
▼%-0.6
BIST-100
11483
▲%1.32
Ankara hava durumu-1/5°
FacebookXInstagramYouTube

PKK'dan Ateşkes Sinyali mi?

KCK Eş Başkanı Bese Hozat, 1 Kasım seçimleri öncesinde 'tarihi bir tutum takınacaklarını' belirtti.

  • | Medya Spot

KCK Eş Başkanı Bese Hozat, Özgür Gündem gazetesindeki yazısında, 1 Kasım seçimleri öncesinde "tarihi bir tutum takınacaklarını" belirterek, "Özgürlük Hareketi, HDP’nin 1 Kasım’daki büyük zaferine daha fazla katkı sunmak için tekrardan tarihi bir tutum takınarak AKP’nin tüm iğrenç planlarını bir kez daha boşa çıkaracak ve gereken hesabı soracaktır" diye yazdı.
Hozat'ın bu sözleri tek taraflı ateşkes mi ilan edilecek sorusunu da akıllara getirdi.
KCK Yürütme Konseyi Eş Başkanı Bese Hozat yazısında, "Erdoğan ve Davutoğlu yönetimi, Kadınlar, Kürtler öncülüğünde Demokratik Özerklik inşasıyla ve HDP’nin 1 Kasım’da elde edeceği ikinci zaferle tarihi yargılama sürecine girecektir" dedi.
Hozat, "Özgürlük Hareketi, HDP’nin 1 Kasım’daki büyük zaferine daha fazla katkı sunmak için tekrardan tarihi bir tutum takınarak AKP’nin tüm iğrenç planlarını bir kez daha boşa çıkaracak ve gereken hesabı soracaktır" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz