Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7832
EURO
43,4358
IMKB
9.668,000
ALTIN
4.035,390
 
Hava Durumu ANKARA
7 / 20 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
POLİS RADYOSU'NDAN POLİS SÖZCÜSÜNE SANSÜR!
POLİS RADYOSU NDAN POLİS SÖZCÜSÜNE SANSÜR!
 
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün haftalık rutin basın toplantısını canlı yayınlayan Polis Radyosu’nun, Emniyet Sözcüsü’nün soru cevap bölümünü yayınlamadığı ortaya çıktı.
 
11.2.2007 - 09:40
İlginç olay geçen hafta, Ogün Samast’ın Samsun’da çekilen görüntülerine ilişkin bilgi veren Sözcü İsmail Çalışkan’ın konuşmasının deşifresinin Emniyet Genel Müdürlüğü Haberleşme Daire Başkanlığı’ndan istenmesiyle ortaya çıktı. Bu deşifrenin yapılması için haftalık basın toplantısını yayınlayan Polis Radyosu’ndan kayıtlar istendi.

HATA KORKUSU

Ancak gelen kayıtlarda sadece sözcünün emniyet teşkilatının haftalık bilgilerinin bulunduğu yazılı metnin okunduğu bölüm olduğu anlaşıldı. Basın mensuplarının sorduğu soru cevap bölümünün neden bulunmadığının sorulması ise sansürü ortaya çıkardı ve halen Antalya Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten dönemin bir başka Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Feyzullah Arslan, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Er ve Güvenlik Daire Başkanı İsmail Çalışkan’ın 272 haftadır yaptığı haftalık basın toplantısının soru cevap bölümlerinin "Bir hata olur, soruya yanlış cevap verir" düşüncesiyle Polis Radyosu’nda yayınlanmadığı anlaşıldı.

SONUNCU SANSÜRSÜZ

Duruma isyan eden Çalışkan’ın en az 4 haber kanalı tarafından canlı olarak verilen basın toplantısının sansürlenmesinin hiçbir mana taşımadığını Polis Radyosu yetkililerine ve Haberleşme Daire Başkanlığı’na ilettiği öğrenildi. Bu gelişmeler üzerine 9 Şubat 2007 Cuma günü 273’üncüsü yapılan basın bilgilendirme toplantısı Polis Radyosu’nda tamamen yayınlandı.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ALBAY'IN HAİNLER LİSTESİNDE 13 NİN 500 KİŞİ VAR!

BARIŞ'I SANAL KUMAR ÖLDÜRDÜ

MECLİS'TE DİNK KRİZİ
»  TÜZMEN: ''ŞEREFSİZLERİN PEŞİNDEYİZ''
»  SATILAMAYAN MECLİS LOJMANLARI YIKILIYOR
»  3 KİŞİ DAHA KUŞ GRİBİNDEN HASTANEYE KALDIRILDI.
»  4 SAATTE BİR TECAVÜZ KORKUSU
»  DTP'Lİ SAKIK KURTLAR VADİSİ'Nİ OĞLUNA İZLETTİRMİŞ
»  PKK YANDAŞLARI STRAZBURG'DA GÖSTERİ YAPTI
»  "HALKIMIZ NE DERSE O"
»  MERSİN'Lİ KUVAYİ MİLLİYECİ'LERDEN YEMİN AÇIKLAMASI
»  ÇAYKUR RİZE 2- FENERBAHÇE-0 (İLK YARI SONUCU)
»  FENER RİZE'DE ŞOK'TA 2-0
»  "BENİM İÇİN SON DURAK ANAVATAN PARTİSİ"
»  MİT'TEN YASİN HAYAL AÇIKLAMASI
»  SEZER'İN KIZKARDEŞİ HASTANEYE KALDIRILDI
»  RAKEL DİNK, CİNAYET SONRASI İLK KEZ KONUŞTU
»  İSTANBUL VALİSİ GÜLER, EMNİYET'E DOĞRU
»  "ŞAKA DA OLSA KONUŞMA HAMİT"
»   BÜTÇEYİ VERGİLER,KURTARDI
»  GÜL, DIŞ İLİŞKİLER KONSEYİ'NDE ABD'LİLERİ BİR KEZ DAHA UYARDI
»  AZERBAYCAN, TÜRKİYE'DEN ET ALIMINI DURDURDU
»  PARİS'TE GÖZALTINA ALINAN TERÖR ÖRGÜTÜ PKK MİLİTANLARI, SORGU YARGICI KARŞISINDA
»  ''BÜTÇEMİZ GÜÇLÜ OLUNCA GÜL'ÜN YÜRÜYÜŞÜ DEĞİŞİYOR''
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.