DOLAR
50,158
▲%0.22
EURO
55,922
▼%-0.62
ALTIN
6504,68
▼%-1.38
BIST-100
11418
▲%0.75
Ankara hava durumu6/10°
FacebookXInstagramYouTube

Plan ve Bütçe Komisyonu’na Ayin Tatili!

HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’na Cuma namazı arası verildiğini anımsatarak, “Sizin için mübarek cuma varsa benim için de mübarek pazar var. 10.30-12.00 arası bütün komisyonun çalışmasına, Cuma namazı için olduğu gibi pazar günü de ara vermesini istiyorum” dedi.

  • | Medya Spot

Komisyon Başkanı Süreyya Bilgiç ise “Peki öyle yapalım” diyerek Paylan’ın isteğini kabul etti. Böylece komisyon pazar günü, ayin arası verecek.

Paylan,  Hürriyet’e, “Bu Meclis’te bir ilk. Olması gereken buydu. Gerçi bugüne kadar Hristiyan kimlikli kimse yoktu. Başkan ya komisyonu başlatıp ara verecek ya da komisyonu geç başlatacak. Ben de o saatlerde Ankara’daki bir Ortodoks kilisesine gidip ibadetimi yapacağım” dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz