DOLAR
50,046
▲%0.06
EURO
56,450
▲%0.42
ALTIN
6606,40
▲%1.08
BIST-100
11478
▲%4.12
Ankara hava durumu9/12°
FacebookXInstagramYouTube

Putin Yerli Otomobili Test Etti

Lada'nın yeni modelini deneyen Rusya Devlet Başkanı Putin otomobil için 'harika' yorumunda bulundu

  • | Medya Spot

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'nın yerli otomobil şirketi Avtovaz'ın ürettiği son model "Lada Vesta"nın test sürüşünü yaptı.

Soçi'de düzenlenen Valdai Kulübü toplantısında kendi kullandığı araçla gelen Putin, yol boyu hız sınırını aştığını da itiraf etti.Yeşil renkli aracın performansını beğenen Putin, "Hızlanma gücü çok iyi. Zorlu bir dağa tırmandık ve gayet yumuşak çıktık. Otomobil harika" dedi.

Bölgede yolların kıvrımlı olduğunu ve hız sınırını aştığını itiraf eden Putin, "Hız sınırı saatte 30-50 kilometre idi. Ama ben dürüst olacağım. Biraz daha hızlı gittim" şeklinde konuştu.
Putin, Lada'nın Kalina modeline göre Vesta'nın daha iyi olduğunu, biraz daha büyük ve kullanımının daha rahat olduğunu söyledi.HABERTÜRK

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz