DOLAR
50,048
▲%0.06
EURO
56,388
▲%0.31
ALTIN
6637,45
▲%1.56
BIST-100
11517
▲%0.34
Ankara hava durumu9/11°
FacebookXInstagramYouTube

Putin'in Emri Tüm Dünyayı Tedirgin Etti!

Rusya’nın nükleer bir savaşa karşı hazırlandığı hatta Putin’in Moskova’da 12 milyon vatandaşını alabilecek kapasitede devasa yer altı sığınakları inşaa ettiği belirtiliyor.

  • | Medya Spot


İngiltere basınının iddiasına göre Rusya ABD’den kendilerine gelebilecek bir nükleer saldırıya karşı önlem alıyor.  Öyle ki Devlet Başkanı Vladimir Putin doğuda yaşanavilecek nükleer bir savaşa karşın 12 milyon kişilik Moskova'yı içine alabilecek kapasitede  yer altı sığınakları inşaa ettirdi.

Rus yetkililer Suriye konusunda Kremlin ile Washington arasında yükselen tansiyonun  bir nükleer savaşa sebep olabileceğini belirtti.  Cuma günü ABD’den Rusya’ya nükleer bir saldırı olabileceğini iddia eden Rusya, geçtiğimiz gün  ABD ile "plütonyum" anlaşmasını askıya almıştı. Putin tarafından imzalanan kararla Rusya ABD’nin düşmanca tavırları ve koşullardaki köklü değişiklikleri gerekçe göstermişti.

Rusya ve ABD, 29 Ağustos 2000'de plütonyum stoklarını azaltma  konusunda anlaşmıştı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz