Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,2264
EURO
44,6507
IMKB
9.171,000
ALTIN
4.184,700
 
Hava Durumu ANKARA
11 / 18 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
RAHŞAN ECEVİT, HALKLA BULUŞACAK
RAHŞAN ECEVİT, HALKLA BULUŞACAK
 
Eski Başbakan Bülent Ecevit’in eşi, DSP’nin kurucu genel başkanı Rahşan Ecevit, Ramazan Bayramı’nın ikinci günü, yeni parti hazırlıklarını gerçekleştirdiği, çalışma ofisinde, vatandaşla bayramlaşacak.
 
20.9.2009 - 07:15

Kurucusu olduğu DSP’den Masum Türker’in Genel Başkan seçilmesinin ardından istifa eden Rahşan Ecevit, henüz yeni partisini kurmuş olmasa da, vatandaşla bir araya gelmeyi ihmal etmeyecek. Ecevit, Mithatpaşa Caddesi-Kızılay adresindeki, yeni parti hazırlıklarını yürüttüğü çalışma ofisinde bayramın ikinci günü (21 Eylül) saat 14.00’de halkla bayramlaşacak.

Rahşan Ecevit, Mayıs ayında gerçekleştirilen parti kurultayının ardından, Masum Türker’in Genel Başkan seçilmesiyle DSP ile ipleri koparmıştı. DSP’de "Ecevitler dönemi bitti" yorumlarına neden olan istifa dilekçesinde Rahşan Ecevit, "Ecevit çizgisine sadık bir yönetim gelinceye kadar partiden ayrı kalacağım" demişti. Rahşan Ecevit istifasının ardından fazla beklemeden, yeni parti hazırlıklarına başladı.

Mithatpaşa Caddesi-Kızılay adresinde çalışma ofisi tutan Ecevit, kendisiyle birlikte partiden istifa eden bağımsız milletvekilleri Recai Birgün, Emrehan Halıcı ve Mücahit Pehlivan’ı da yanına alarak, çalışmalarına başladı. Çok geçmeden yeni partisini ilan etmeye hazırlanan Rahşan Ecevit, daha önce halkla buluşacak. Yeni partisinde küskünleri toplamayı amaçlayan Ecevit, Ramazan Bayramı’nın ikinci günü vatandaşla buluşmak için, çalışma ofisinin kapısını açık tutacak.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


PKK'NIN HAİN PLANINI UYANIK VATANDAŞ BOZDU

GİZLİ TANIK'TAN İFADE PAZARLIĞI!

CEMİL BARAN HER GÜN BASIN TOPLANTISI YAPACAK
»  TÜRKÇE'YE EN UYGUN KLAVYE HANGİSİ
»  GÜL'ÜN ÇANKAYA YILLARI, FİLM OLDU
»  "APO ASILSAYDI, MEZARI KABE OLURDU"
»  MEMURLARA, İHBAR YÜKÜMLÜLÜĞÜ GETİRİLDİ
»  BAŞBAKANLAR DA AĞLAR...
»  KENAN EVREN, YENİDEN ANKARA'YA DÖNÜYOR
»  "IMF İLE ANLAŞMAZSAK DÜNYANIN SONU DEĞİL"
»  MAHALLE BERBERİNDE BAYRAM TRAŞI
»  PKK'YA KATILMAK İSTEYEN ÖZ KIZINI İHBAR ETTİ!
»  İŞTE KIŞLALARDAKİ YENİ SLOGAN !
»  EMNİYET'TE BÜYÜK OPERASYON
»  'GERİYE DÖNÜŞ SÖZ KONUSU DEĞİL'
»  "TEZKERE MECLİS GÜNDEMİNE GELMELİDİR"
»  ELEKTRİK ZAMMI MECLİS GÜNDEMİNDE
»  ANTALYA'YA HAVA LİMANI PROJESİ
»  DOKUNULMAZLIĞA DOKUNACAKLAR
»  TSK'DAN SINIR ÖTESİ OPERASYONU SİNYALİ
»  BOYA ÜRETİCİLERİ PARAYA BOĞULACAK ÇÜNKÜ,,!
»  MEHMETÇİK'İ "BORU BEKLEME" ASKERİ Mİ YAPACAKLAR?
»  TÜRKİYE'NİN EKONOMİK GÜVENLİĞİ BÜYÜK TEHDİT ALTINDA
»  'MÜJDE AR'A "PORNOCU" DEMEM HAFİF KALIR'
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.