DOLAR
50,020
▲%0.05
EURO
56,251
▲%0.46
ALTIN
6539,33
▲%3.74
BIST-100
11478
▲%4.12
Ankara hava durumu10/15°
FacebookXInstagramYouTube

Rıdvan Dilmen Kocaman'ı Topa Tuttu

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Ankara'da 89. dakikada yediği golle berabere kalmalarını değerlendirdi.

  • | Medya Spot

Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldığı maçı NTV Spor canlı yayında değerlendirdi.
İşte satır başları;
"Başkan, yönetim, Aykut Kocaman sınıfta kalmıştır. Sapkalarını önüne koyacaklar bu işi bitirecekler. Ne karar verirler bilmem ama yolun sonu. Belki de Aykut Hoca evine gidecek, yutkunacak, başkanla görüşecek ve görevini bırakacak"
"Fenerbahçe şöyle bir açıklama yapmaz, ne o cehenmen donana kadar falan. Fenerbahçe bunlarla uğraşır mı?. Diyelim ki Aykut Kocaman yarın öbür gün istifa etti, yönetim de kabul etti. Ee ne olacak cehennem, mehennem?"
"Bu takıma seyirci falan gitmez"
"Neto, Dirar, Neustadter yedek olur bu takımda. Şu takımın ilk 11'inden bir kişi Beşiktaş'ta oynayamaz. Bu formaya "Git sen, oynama" de, yine bu kadar puan alırdı. Liderin 9 puan gerisindesin, daha Beşiktaş ve Başakşehir oynamamış. Nasıl gidecek seyirci Sivas maçına? Bu takıma seyirci falan gitmez"

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz