DOLAR
49,971
▲%0.06
EURO
55,830
▲%0.12
ALTIN
6286,16
▲%1.02
BIST-100
10760
▼%0
Ankara hava durumu10/19°
FacebookXInstagramYouTube

Ruslardan Cüneyt Çakır'a Görev

Cüneyt Çakır, Rusya Futbol Federasyonu Uzman Hakem Komisyonu ile Bilirkişi Değerlendirme Komisyonu'nda görev yapacak.

  • | Medya Spot

Hakemliği bırakan Cüneyt Çakır'ın, Rusya Futbol Federasyonu'na bağlı Uzman Hakem Komisyonu’nda görev yapacağı açıklandı.

 Rusya Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, eski hakem Cüneyt Çakır’ın Rusya Futbol Federasyonu Başkanı yönetimindeki Bilirkişi Değerlendirme Komisyonu'nun güncellenen kadrosuna katıldığı duyuruldu.

Çakır ile eski Sırp hakem Milorad Mazic’in yeni sezonda federasyona bağlı Uzman Hakem Kurulu'nun karar merciinde görev alacağı da eklendi.

Kasım ayında 47 yaşına girecek olan Çakır, 2006'da FIFA kokartı alırken, Haziran 2011'de ise UEFA tarafından UEFA Elit Hakem kategorisine yükseltilmişti. 2014 ve 2018 Dünya Kupası maçlarında da görev yapan Çakır, 19 Kasım 2022'de hakemliği bırakmıştı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz