İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Gülben Ergen, Özcan Deniz, Ebru Gündeş, Ferdi Tayfur, Adnan Şenses, Arif Sağ'ın da aralarında bulunduğu 160’a yakın sanatçı Meclis’e akın etti.
Korsan olayının sona ermesi için şimdiye kadar ilk kez bir birlik halinde Meclis’e gelen 160 sanatçı ilk olarak ANAP Grubu’nu ziyaret ettiler. Mumcu’ya dertlerini açan sanatçıların ikinci durağı ise CHP oldu.
Baykal’dan da destek sözü alan sanatçılar burada sıkıntılarını dile getirdiler. Baykal’a seslenen Ferdi Tayfur, korsan satanla alanın bir tutulmasını istediği belirterek, “Korsan cd alan polisleri duyuyorum. Lütfen korsan cd satanlar da alanlar da suçlu sayılsın” dedi.
“MECLİS’E GELEMEZ DEDİLER AHA BURDAYIM“
ANAP grubunda konuşma yapan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, kendisi için ‘Meclis’e gelemez’ diyenlere çatarak konuşmasına başladı. “Kim diyordu Meclis’e gelemez diye aha geldim” diyen Tatlıses, siyasilerin korsan olayına mutlaka çözüm bulmalarını istedi. Tatlıses, “Buraya çok güçlü geldik. Güçlerimizi birleştirdik öyle geldik. 3-5 korsancıya pabuç bırakmayalım . Bu hırsızlar sadece bizim cebimizden çalmıyorlar, devletin de cebinden çalıyorlar. Artık bıçak kemiğe dayandı. Ya bıçak kemiği delip geçecek ya da o bıçağı alıp atacağız” diye konuştu. Yorulduk artık diyen tatlıses, ülkenin hakkını üç beş hırsıza bırakılmamasını istedi.