Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,6970
EURO
43,4483
IMKB
9.541,000
ALTIN
4.005,770
 
Hava Durumu ANKARA
5 / 17 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
SEZER'DEN İNCE HAMLE
SEZER DEN İNCE HAMLE
 
"Irak'la ve Iraklı Kürtlerle Türkiye temas kursun mu; kurmasın mı" tartışmasında Hükümet ve Genelkurmay karşı karşıya gelirken Sezer'den kritik bir hamle geldi.
 
20.2.2007 - 16:57
İran Dışişleri Bakanı Manuçehr Mutteki, Ankara'da. Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adil Abdül Mehdi de bugün başkente geldi. Mutteki ile bir görüşme yapacak olan Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Mehdi ile bir araya gelmeyecek. Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Mehdi, iki günlük çalışma ziyareti çerçevesinde Türkiye'ye geldi. Mehdi, temasları çerçevesinde bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelecek. Mehdi ayrıca Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül ile de bir görüşme yapacak. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ise Ankara'da iki gün temaslarda bulunacak olan Irak Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Adil Abdül Mehdi ile görüşmüyor. Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani'yi de davet etmeyen Sezer'in bu tavrını Abdülmehdi'ye karşı da sürdürdüğü belirtiliyor. Yetkililer, bu tavrın diplomatik teamüllerin dışında olduğunu belirtirken, Cumhurbaşkanı Sezer'in aynı dönemde Ankara'da bulunan İran Dışişleri Bakanı Manuçer Muttaki ile görüşeceğine dikkat çekiliyor. Mehdi'nin temaslarında Türkiye-Irak ilişkileri, PKK ile mücadele ve ülkedeki son gelişmeler ele alınacak.
            Mutteki de Erdoğan ve Gül ile görüşecek
      İran Dışişleri Bakanı Mutteki de, sabah katılacağı Türkiye-İran Karma Ekonomik Komisyonu toplantısından sonra, Başbakan Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Gül ile görüşecek.  Görüşmede İran'ın nükleer programı ile terör örgütü PKK'ya karşı işbirliği konularınının öncelikle ele alınması bekleniyor.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


EMNİYET’TEN SÜRPRİZ KARAR

PORNO SİTELE GEÇİT VEREN HÜKÜMET

ABD'NİN İRAN'A SALDIRI PLANLARI
»  NİKAH'TA AKP-DYP BULUŞMASI
»  ÜLKÜCÜLER FATİH ALTAYLI'YI KAÇIRACAKTI
»  TÜRKİYE'DE KUMARHANE AÇMAK YASAK AMA!
»  MEMUR, MESAİYE ERKEN BAŞLAYACAK
»  301. MADDE ARAP SAÇINA DÖNDÜ
»  PETROL HIRSIZI ASKERLERE REKOR CEZA!
»  KUŞ GRİBİ, DÜNYAYI SARDI
»  EDİP BAŞER'DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR
»  ALTINSOY, SON YOLCULUĞUNDA KÜSLERİ BULUŞTURDU
»  TABANİ VE BARZANİ KIVIRMADA DANSÖZLERİ GEÇTİLER
»  İNGİLİZLER, ÖCALAN'IN KİTABINI BASTI!
»  "UÇAKTA, CEP'LERE SİLAH MUAMELESİ YAPILSIN"
»  MECLİS BAŞKANI ARINÇ, ESKİ LİDERİNİN ELİNİ ÖPTÜ
»  ALTIN YENİDEN ZİRVEDE
»  EMNİYET'İN NEVRUZ ZİRVESİ
»  OSMAN ÖCALAN'IN ŞOFÖRÜNDEN ŞOK AÇIKLAMALAR
»  GAZALCI: "DEVRİM TARİHİ ALT-ÜST EDİLDİ"
»  ALL STAR MEHMET'TEN 4 SAYI
»  ERDOĞAN, 'CUMHURBAŞKANIM' DİYEN BAŞKANINA KIZDI
»  KAÇAK AKARYAKIT'TA 2. PERDE, LİSAN İPTALİ GELEBİLİR
»  BBDK'DA YUNANLILARA 2. BANKA SATIŞI KRİZİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.