DOLAR
50,150
▲%0.2
EURO
55,921
▼%-0.62
ALTIN
6556,39
▼%-0.6
BIST-100
11483
▲%1.32
Ankara hava durumu2/6°
FacebookXInstagramYouTube

STADIN İÇİ YARALI DOLDU!

Spor Toto Süper Lig'de 24. Haftanın kapanış maçında Trabzonspor, Avni Aker Stadı'nda lider Fenerbahçe'yi ağırlıyor. İlk 45 dakikada tribünlerden birçok kez sahaya yabancı madde atıldı.

  • | Medya Spot

 30. dakikada sahaya atılan taş nedeniyle maça ara veren hakem Yıldırım aynı olaylar ilk yarının son dakikalarında da tekrarlanınca soyunma odasına girdi. Hakemler ve Fenerbahçe kafilesinin emniyetli bir şekilde çıkması içinse zırhlı araçlar bekleniyor. Stat dışında yaşanan olaylarda yaralanan polislerin soyunma odası koridorlarına taşındığı iddia edildi.

YARALI POLİSLER STAT İÇİNE TAŞINDI
Fenerbahçe soyunma odasında sakin bir hava yaşanırken dışarıda yaşanan olaylarda yaralanan polisler soyunma odası koridorlarına getirildi. Soyunma odasında çok sayıda yaralı polis yer alırken tedavileri burada yapılıyor. Fenerbahçeli yönetim kurulu üyeleri de olayları sakin bir şekilde takip ediyorlar. Yaralı polislerin tedavisine kulüp doktorları da yardım ediyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz