DOLAR
50,150
▲%0.2
EURO
55,921
▼%-0.62
ALTIN
6556,39
▼%-0.6
BIST-100
11483
▲%1.32
Ankara hava durumu2/6°
FacebookXInstagramYouTube

SURİYELİ MUHALİFLERDEN KORKUNÇ İDDİA!

Suriye ordusuna ait tankların Halep'e girdiği ve kenti top ateşine tuttuğu bildirildi. Anadolu Ajansı, çatışmaların şiddetlendiği kentte Özgür Suriye Ordusu'ndan beş asker ile 15 sivilin öldüğünü belirtirken, muhalifler rejim güçlerinin vakum ve misket bombası kullandığını iddia etti.

  • | Medya Spot

HALK KAÇIYOR
Selahaddin'de onlarca tankın mevzilendiğini söyleyen ÖSO komutanlarından Halebi, tankların “semti rastgele bir şekilde top ateşine tutmasında çok sayıda evin yıkıldığını ve hasar gördüğünü” iddia etti.

Kentteki Baas Partisi'nin şubesinin de ÖSO'nun eline geçtiğini ifade eden muhalifler, operasyonlar nedeniyle halkın kenti terk etmeye başladığını belirtti.

"VAKUM VE MİSKET BOMBASI KULLANILDI" İDDİASI
Muhalifler, rejim güçlerinin Halep'teki sivil yerleşim bölgelerinde uluslararası sözleşmelere göre kullanılması yasak bombalar kullandığını öne sürdü.(hürriyet)

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz