Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7387
EURO
43,4815
IMKB
9.712,000
ALTIN
3.969,080
 
Hava Durumu ANKARA
7 / 15 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
SURİYE'Lİ MÜLTECİLER, KİLİS'İ KARIŞTIRDI
SURİYE Lİ MÜLTECİLER, KİLİS İ KARIŞTIRDI
 
Kilis'te, konteynır kentte kalan Suriyeli sığınmacıların çıkardığı olaylar emniyet güçleri tarafından bastırılırken, 1'i şube müdürü 4 polis ile 4 Suriyeli sığınmacı yaralandı.
 
17.7.2012 - 09:28

Kilis'in Öncüpınar Sınır Kapısı yakınlarındaki konaklama tesislerinde oluşturulan konteynır kentte kalan Suriyeli sığınmacılar, kendilerine yeteri kadar su verilmediği iddiasıyla olay çıkardı. Çöp bidonlarını yakan ve çevreye taş atan gruba polis ile asker müdahale etti.

Yaklaşık 500 Suriyeli sığınmacı, kendilerine yeteri kadar su verilmediğini iddia ederek, protesto eylemi başlattı. Taşkınlık çıkaran ve uyarıları dikkate almayan sığınmacılar, polislere ve idari binalara taşlarla saldırdı, çöp bidonlarını ile bir konteynırı ateşe verdi. İdari binaların camları kırılırken, olaylarda 1'i Şube müdürü 4 polis yaralandı. 4 Suriyeli sığınmacı da yaralandı. Yaralılar Kilis Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, İl Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar, hastanedeki yaralıları ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı. Polis'in olaylara karışan bazı Suriyelileri, gözaltına aldığı olaylar ile ilgili soruşturma başlatılırken, idari binaların camları kırıldığı, 1 konteynırın yakıldığı öğrenildi.(SABAH)



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ÖSYM'NİN İNTERNEK SİSETİ ÇÖKERTİLDİ!

40 GENERAL İÇİN FORMÜL ARAYIŞI!

ATATÜRK'LÜ ERDOĞAN'LI KLİP!
»  OSMANİYE'DE ASKERİ ARAÇ KAZA YAPTI
»  SPİKER SEDA SELEK CANLI YAYINDA BAYILDI
»  KORSAN YOLCULARA CEZA YAĞIYOR
»  BAĞDAT'TAN ANKARA'YA SERT SUÇLAMA
»  POLİS, İŞKENCE YAPMADIĞINI KANITLAYACAK
»  BDP'Lİ KIŞANAK YERLERDE!
»  KARADAYI: "28 ŞUBAT, DARBE DEĞİL"
»  TÜRKİYE, İŞKENCEDEN MAHKUM OLDU!
»  YAYLADA KIRAN KIRANA!
»  ŞEHİDİN YÜREK BURKAN SİTEMİ!
»  ŞIRNAK'TA 2 ŞEHİT!
»  " VİCDAN AZABI YAŞIYORUM. "
»  GERGİN BEKLEYİŞ BAŞLADI
»  BEDELLİ PARASI NEREYE HARCANACAK?
»  BAŞBAKAN'DAN BÜYÜK SÜRPRİZ!
»  ESAD 24TÜRK'Ü HAPSE ATTI!
»  ''ÇOCUKLARINIZA SAHİP ÇIKIN''
»  CHP'Lİ BAŞKAN PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ!
»  ERSANLI'YA TAHLİYE
»  ''ASIL SUÇLULAR DIŞARDA''
»  PROF. DR. ERSANLI TAHLİYE EDİLDİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.