DOLAR
50,046
▲%0.06
EURO
56,491
▲%0.5
ALTIN
6654,20
▲%1.81
BIST-100
11478
▼%0
Ankara hava durumu9/12°
FacebookXInstagramYouTube

Sanem Çelik'e Algı Operasyonu!

Sanem Çelik, hakkında “ABD’de yaşamaya başladı ve oyunculuğu bıraktı” dedikodularının çıkarıldığını öğrenince şoke oldu. Güzel oyuncu, “Setleri bıraktı” algısını oluşturan kişilerin peşine düştü.

  • | Medya Spot

OLAYI ÖĞRENİNCE ŞOKE OLDU

HT Magazin'den Mehmet Çalışkan'ın haberine göre; son olarak ‘Balık’ filminde rol alan Sanem Çelik’in başı, iş hayatını sekteye uğratmaya çalışan kötü niyetli kişilerle dertte! Kendisine ‘Veda Mektubu-Ankara Yazı’ adlı sinema filmi için teklif götürmek isteyen yönetmen Ahmet Sönmez’e, “Sanem Çelik mesleği bıraktı ve ABD’ye yerleşti” söylendiği bilgisine ulaşan güzel oyuncu tam anlamıyla şoke oldu.

 

"ALGI OPERASYONU YAPIYORLAR"
Sönmez'in filminde idam edilen ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu’nun annesini canlandırması istenen Çelik, yönetmenden bu dedikoduyu kimden duyduğuna dair bilgi istedi. Yönetmenin aynı iddiayı birkaç kişiden daha duyduğunu söylemesi üzerine Çelik’in çevresindekilere, “Algı operasyonu yaparak bana zarar vermek isteyen birileri var” dediği öğrenildi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz