DOLAR
50,046
▲%0.06
EURO
56,491
▲%0.5
ALTIN
6654,20
▲%1.81
BIST-100
11478
▼%0
Ankara hava durumu9/12°
FacebookXInstagramYouTube

Şenol Güneş: 'Hayal kırıklığına uğradım'

Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup oldukların maçın ardan Kayseri'de yaşanan hain saldırıyı kınarken maçı değerlendirdi.

  • | Medya Spot

İşte Şenol Güneş'in sert açıklamaları;

"İnşallah çözüm bulunur. Allah onlara göstersin. Ülkelerine kimler bunu yaptırıyorsa onların başına da gelmesini diliyorum. Kötü bir istek belki ama bu şekilde bir yere varılmaz. Ölenlerin ailesi ve kensine yazık oluyor. Acımız büyük paylaşmak istedim.

Oyun kontrolü bizdeydi. Nasıl oynadığımız önemli değildi ilk yarıyı pozisyon vermeden kapattık. İkinci yarı uyurgezerdik 3-5 dakikada şok goller yedik. Hem futbolcularımız orada yani... Hepsine baktığımızda daha atak oynadık ama olmadı. Oyun kalitemizin altında kaldık. Rakibin isteği onlara 3 puan getirdi. Koşana isteyene Allah daha çok yardım eder ve biz eksik kaldık bu konuda. Rakip 3 puanı aldığı için hakettiğini düşünüyoruz. Tebrik etmek gerekiyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz