DOLAR
50,018
▼%0
EURO
56,197
▼%-0.03
ALTIN
6531,82
▼%-0.06
BIST-100
11478
▲%4.12
Ankara hava durumu9/12°
FacebookXInstagramYouTube

Sergen Yalçın:Hayat Devam Ediyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi'nde Sporting'e 4-0 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

  • | Medya Spot

Şampiyonlar Ligi'nde Sporting'e 4-0 kaybeden Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

İşte Sergen Yalçın'ın sözleri;

Burada kaybedilen maçların sorumlusu benim, oyuncular değil. Burada sorumlu benim ve skorların sorumluluğunu alması gereken de benim.

AĞIR BİR MAĞLUBİYET ALDI

Şampiyonlar Ligi başka bir kulvar, üst seviye. Ağır bir mağlubiyet aldık ama 30 dakikalık bölümde oyunda çok da bir şey yoktu.Beşiktaşta Sergen Yalçından Sporting sonrası hakem tepkisi

HAKEM TEPKİSİ

Maalesef hakem arkadaşın yarattığı penaltıyla demoralize olan takımımız... Bu seviyede bir takımı demoralize etmek istiyorsan, böyle penaltıları verirsin. Hakemin maşallahı vardı. Aynı penaltı bize de vardı, çalmadı.

HAYAT DEVAM EDİYOR

Şu andan sonra yapacağımız şey lige dönüp, oyuncularımızı moral ve motivasyon olarak toplamak. Hayat devam ediyor ve önümüzde oynayacağımız müsabakalar var.

İNANILIR GİBİ DEĞİL

verilmeyen golümüz inanılır gibi değil. Bunu bahane olarak sunmak istemiyorum ama bazı gerçekler var. Attığımız her gol her şeye kadar inceleniyor, verilen penaltılar aleyhimize, faulden atılan goller, hakem hatalarıyla yenen goller hiçbir şekilde araştırılmıyor, bu da puan olarak istediğimiz yere getirmiyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz