DOLAR
49,942
▲%0.07
EURO
55,764
▼%-0.26
ALTIN
6222,90
▼%-3.56
BIST-100
10760
▼%-3.64
Ankara hava durumu8/15°
FacebookXInstagramYouTube

Şişli'de Sarıgül Açık Ara Önde

Sonucu en çok merak edilen ilçe olan Şişli’de, DSP’li Mustafa Sarıgül, açık ara, salt çoğunlukla sandıktan çıkmaya hazırlanıyor.

  • | Medya Spot

Daha önce 3 kez Şişli Belediye Başkanı seçilen Mustafa Sarıgül, seçimlerde CHP Genel Merkezi tarafından aday gösterilmek istenmeyince, DSP’ye katılarak aday olmuştu.

Kısa zamanda, Şişli’yi Ecevit mavisine, ak güvercine boyayan Mustafa Sarıgül’e vatandaş büyük destek gösterdi.

Metropol tarafından şubat ayında yapılan ilk ankette, Mustafa Sarıgül % 56  ile açık ara önde çıktı. Ancak CHP’liler bu ankete karşı çıkarak, “Bizim adayımız daha belli değil. Hele bir açıklayalım, göreceksiniz, seçimi açık ara biz kazanacağız. “ dediler.

CHP daha sonra adayını açıkladı ama, değişen bir şey yok. Yapılan tüm anketlerden açık ara DSP’li Mustafa Sarıgül çıkıyor. Son anket sonucu Gezici Araştırma’dan geldi

Gezici Araştırma’nın, 2-9 Mart tarihleri arasında, 3200 kişi ile, yüz yüze görüşme yöntemi ile yaptığı, Şişli yerel seçim anket sonuçları açıklandı. Anket sonuçlarına göre Şişli'de DSP adayı Mustafa Sarıgül % 51,6 ile açık ara önde.

Gezici Araştırma Merkezi tarafından 2-9 Mart tarihleri arasında Şişli ilçesindeki 3.200 kişiyle yüzyüze görüşme metoduyla yapılan anket sonuçları açıklandı.

Araştırma sonuçlarına göre, CHP'den ayrılarak DSP Şişli Belediye Başkan adayı olan Mustafa Sarıgül, 31 Mart yerel seçimlerinde %51.6 ile rakiplerinden açık ara önde görünüyor. Sarıgül'ü %24.7 ile CHP adayı Muammer Keskin, %17.2 ile de Ak Parti adayı Nihal Yıldırım takip ediyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz