DOLAR
49,942
▲%0.07
EURO
55,764
▼%-0.26
ALTIN
6222,90
▼%-3.56
BIST-100
10760
▼%-3.64
Ankara hava durumu9/17°
FacebookXInstagramYouTube

Soylu, "Herhangi Bir Can Kaybı Yok"

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 6.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrası açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Herhangi bir can kaybı yok" dedi. Milli Savunma Bakanı Akar da "İl merkezi ve askeri tesislerden olumsuz bir haber yok" açıklaması yaptı. AFAD tüm personel ve il AFAD müdürlüklerinin teyakkuza geçirildiğini açıklarken Türk Kızılay da Twitter hesabından bir paylaşım yaptı.

  • | Medya Spot

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul AFAD’da deprem hazırlık toplantısına başkanlık ederken Elazığ Sivrice’de deprem oldu.

Bakan Soylu, “Herhangi bir can kaybı bize iletilmiş değil. 2 yaralı var. Sivrice ve Pütürge’de yıkılan birkaç bina var” şeklinde konuştu.

Soylu, gelişmeleri İstanbul AFAD binasında takip ediyor.

Deprem sonrası açıklama yapan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da “İl merkezi ve askeri tesislerden olumsuz bir haber yok” ifadelerini kullandı.

AFAD TEYAKKUZDA

AFAD, deprem sonrası tüm personel ve il AFAD müdürlüklerinin teyakkuza geçirildiğini açıkladı.

Türk Kızılay da Twitter hesabından “Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen ve ilk belirlemelere göre 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrası gelişmeler Kızılay ekiplerimiz tarafından yakından takip edilmektedir” paylaşımı yaptı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz