DOLAR
49,997
▲%0.05
EURO
56,038
▲%0.11
ALTIN
6287,90
▼%-0.82
BIST-100
10874
▼%-0.8
Ankara hava durumu11/16°
FacebookXInstagramYouTube

Sözcü'nün Reklamına Star TV'den Sansür

Sözcü Gazetesi, Uğur Dündar'ın Ekrem İmamoğlu ile yaptığı röportajla ilgili Star TV'ye bant reklam vermek istedi. Ancak Star TV, Sözcü Gazetesi'nin ‘'Ekrem İmamoğlu gerçekleri Uğur Dündar'a anlattı yarın Sözcü'de'' cümlesini içeren 7 saniyelik bant reklamı yayımlamayı reddetti.

  • | Medya Spot

Sözcü Gazetesinin haberine göre, Uğur Dündar, YSK tarafından mazbatası elinden alınan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bugün tarihi bir röportaja imza attı.

Dündar'ın ‘'31 Mart’ta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu ile Sözcü Gazetesi için çok çarpıcı açıklamaların yer aldığı bir röportaj yaptım.Yarın bir SÖZCÜ Gazetesi almanızı öneririm…' diye sosyal medyadan da duyurusunu yaptığı röportajda İmamoğlu; YSK sürecinden 23 Haziran kampanyasına kadar birçok konu da günlerce konuşulacak açıklamalara imza attı.

STAR TV'DEN REKLAM SANSÜRÜ

Sözcü yönetimi de bu tarihi söyleşiyi tüm Türkiye'ye okusun diye, Star TV'ye bant reklam vermek istedi. Ancak Star TV, Sözcü Gazetesi'nin ‘'Ekrem İmamoğlu gerçekleri Uğur Dündar'a anlattı yarın Sözcü'de'' cümlesini içeren 7 saniyelik bant reklamı yayımlamayı reddetti.

Bant reklamın Ekrem İmamoğlu röportajı ile ilgili olduğu için kanal yönetimi tarafından reddedildiği öğrenildi. Başka bir deyişle Star TV, İmamoğlu haberinin reklamına bile sansür uyguladı.

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz