DOLAR
50,158
▲%0.22
EURO
56,094
▼%-0.32
ALTIN
6560,44
▼%-0.54
BIST-100
11304
▼%-0.26
Ankara hava durumu3/10°
FacebookXInstagramYouTube

Sur ve İdil'den acı haber: Üç şehit

Genelkurmay Başkanlığı, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde iki, Şırnak'ın İdil ilçesinde ise bir askerin şehit olduğunu duyurdu. İdil'de şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Can Kalfe’nin (23) acı haberi, memleketi Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde yaşayan ailesini yasa boğdu.

  • | Medya Spot

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, İdil'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, teröristlerin silahlı saldırısı sonucu bir asker ağır yaralandı. Hastaneye sevk edilen asker, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Sur'da devam eden operasyonda ise bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu 2'si ağır 3 asker yaralandı. Sağlık durumu ağır olan 2 asker, kaldırıldıkları hastanede şehit düştü. Yaralı askerin tedavisi sürüyor.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar temenni ediyoruz" ifadesine yer verildi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz