Daha bir kaç ay öncesine kadar Aksüt’le elele mutluluk pozları veren ve boşanmayacağını söyleyen Can’ın, İsmailov’la tanışıklığının yıllar öncesine dayandığı ancak ikilinin aşklarının yeni başladığı iddia edildi. Son günlerde bu dedikoduyu ortaya atanlar iddialarını şu sözlerle anlatıyor:
MARDAN’DA KONSER VERECEK
“SİBEL Can yıllardır Azerbeycan’da konserler verir. Telman İsmailov’la oradan bir tanışıklıkları var. Ancak aşkları birkaç ay önce başladı. Can, boşanma haberlerinin ardından soluğu İsmailov’un Antalya’da yeni açılan Mardan Palace Otel’de aldı.
Ünlü sanatçı Azeri işadamının isteği üzerine, 24 Haziran-20Ağustos arası Ebru Gündeş’le dönüşümlü olarak sahneye çıkacağı Sueno Hotel Beach’teki programını iptal etmek için uğraşıyor. Sibel Can, bu yaz Mardan Palace’ta konserler verecek.”
ÇÖPÇATAN MÜBARİZ MASİMOV
Mardan Palace Otel’in açılışına aralarında Monica Bellucci, Sharon Stone ve Richard Gere’ın da bulunduğu dünyaca ünlü birçok yıldızı davet eden Telman İsmailov’la Sibel Can’ı 2004 yılında Azeri iş adamı Mübariz Masimov tanıştırmış.