Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7772
EURO
43,5878
IMKB
9.702,000
ALTIN
3.927,040
 
Hava Durumu ANKARA
6 / 17 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
SİNAN AYGÜN, STAR'A FENA BOZULDU!
SİNAN AYGÜN, STAR A FENA BOZULDU!
 
Şamil Tayyar, Sinan Aygün'ün "küfür gibi sözlerini" deşifre etmişti. Aygün, Tayyar'ın yöneticilerini arayıp ağzını yine bozmuş.
 
14.12.2006 - 09:20
Önceki günkü yazımda ‘Sana bu akılları kim veriyor?’ diye sormuştum Sinan Aygün’e. Bu yazıyı İnternethaber, Haber7, Aktifhaber, Habervitrini, Türktime, Kozmiktürk, Habertakvimi gibi onlarca internet sitesi sütunlarına taşıdılar. Takip edebildiğim kadarıyla sitelerdeki toplam okuyucu sayısı 150 bini geçmişti. Yapılan yorumlar da 200’ün üzerindeydi.
Akşam saatlerinde Aygün’ün Basın Müşaviri Melih Çuhadar aradı. Başkan’ın aksine çok zarif bir insan. Ardından bir yazılı açıklama gönderdi. İçi nezaket cümleleriyle dolu. Sinan Aygün ise yöneticilerimizi aramış. Ağzını yine bozmuş. Hele bir cümlesi var ki, seviyeyi düşürmemek için yazmıyorum. Milli konulardaki duyarlılığımın fitresi (zekat demiyorum) bile, sonradan oluşmuş, ne idüğü belirsiz ‘ulusalcılık’ kompleksinden mukayese edilemeyecek kadar fazladır. ‘Milli’ konularda beni de herkes iyi bilir, Aygün’ü de. Birinde ‘içtenlik’, diğerinde ‘şov’ vardır.
Diğer taraftan Başbakan için ‘Ağza alınmayacak laflar etmedim’ diyor. Bize söyledikleri ortadayken buna nasıl inanacağız, bilemiyorum. O nedenle Çuhadar’ın açıklamasına yer veriyorum: Yazınızdaki ‘Ağza alınmayacak laflar söylediği’ ifadesinin, kamuoyunda ve haber portallarında küfür gibi algılanması üzüntümüzü bir kat daha arttırmıştır. ATO Başkanı Sinan Aygün’ün bu ülkenin başbakanına yazınızda ifade edilen şekilde değerlendirmelerde bulunması, bugüne kadarki üslubu, bulunduğu konumu, ülkesine duyduğu saygı açısından mümkün değildir.

‘Bugüne kadarki üslubu’ ifadesine takıldım. Hani, ‘Biz kırk kişiyiz birbirimizi biliriz’ denir ya, Sinan Aygün’ün üslubunu Ankara’da herkes bilir.

‘İçki içmedim, gazeteciler içti’ diyor. Olabilir. Ayrıca kimin ne içtiği beni hiç ilgilendirmiyor. ‘İçki masası’ ifadesini kullandım, zaten Aygün’ün içki içtiğini yazmadım. Sanıyorum o bölüm iyi okunmamış.

Aygün, yeni koalisyon senaryoları için de ‘siyaset mühendisliği değil, seçim tahmini’ değerlendirmesi yapıyor. Bu tezi şöyleymiş: Parlamentoya dört parti girer. MHP ve DYP ile birlikte CHP bir hükümet kurabilir. Bu da tek alternatif değildir. Bunlar kişisel tahmindir, siyaset mühendisliği amacı taşımamaktadır.

Umarım iflah olur.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


TÜRK UÇAĞI "HÜRKUŞ"A ONAY

AKP'Lİ ÇÖMEZ'DEN AB ELEŞTİRİSİ

AKP'Lİ VEKİLLERİN GÖZLÜKLÜ PROTESTOSU
»  ULAŞIM FELÇ OLDU!
»  AKP'Lİ KADIN'DAN AŞK SKANDALINA GECİKEN YALANLAMA!
»  ÇÖKEN LOJMAN'IN KAPICISI TUTUKLANDI
»  ECEVİT İÇİN CAMİLERDE MEVLİT OKUTULACAK
»  MECLİS'TE BELDEN AŞAĞI ATIŞMALAR!
»  AŞK SKANDALI, AKP'Yİ İKİYE BÖLDÜ
»  ERDOĞAN, HAKAN ŞÜKÜR'E PLAKET VERDİ
»  TONY BLAİR, HAFTA SONU ANKARA'YA GELİYOR
»  PATLAMA NEDENİ KALORİFER KAZANI DEĞİLMİŞ
»  TONY BLAİR TÜRKİYE'YE GELİYOR
»  "İKİ KOYUN GÜTMEMİŞLER, ERKEN SEÇİM İSTİYORLAR"
»  EN MUTSUZ ÇALIŞANLAR TÜRKİYE'DE
»  AKP'Lİ ÇÖMEZ'DEN ALİ DİBO İSYANI
»  ERDOĞAN: ''ESKİ ALIŞKANLIKLAR TARİHTE KALDI''...
»  POLİSE 'MSN" YASAĞI
»  ERDOĞAN'DAN SEZER'E :"SEÇİMLER ZAMANINDA YAPILACAK"
»  SANATSAL TACİZ!
»  THY APRONDA DEVE KESTİ
»  SEZER DE ERKEN SEÇİM İSTEDİ
»  MİT'TEN "FRANKEŞTAYN" AÇIKLAMASI
»  VURAL SAVAŞ'TAN İLGİNÇ AB YORUMU
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.