Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,6780
EURO
47,0978
IMKB
10.840,000
ALTIN
4.404,530
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 32 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
SİYASİ SAHTEKARLIK, MÜNAFIKLIK ÖRNEĞİ
SİYASİ SAHTEKARLIK, MÜNAFIKLIK ÖRNEĞİ
 
MHP lideri ağır konuştu: Başbakan’ın grup konuşması, siyasi tarihimize kara bir ilkesizlik, riyakarlık, siyasi sahtekarlık ve münafıklık örneği olarak geçecektir
 
22.7.2010 - 00:30

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün yazılı açıklamayla Başbakan Erdoğan’ın önceki gün grup toplantısında yaptığı konuşmayı değerlendirdi. MHP lideri Bahçeli, şöyle konuştu:

*SAHTE GÖZYAŞI: Başbakan’ın Anayasa değişikliği konusundaki gizli amacı ve niyeti, ’etnik bölücülüğün önünü açmak ve yolsuzlukların hesabını vermekten kaçmaktır.’ Bu nedenle bütün ümidini, Türk milletini son bir kez aldatarak referandumda evet çıkmasını sağlamaya ve kendisini koruma altına alacağını hesapladığı yandaş yargı düzenlemesini yaparak hazin akıbetten kurtulmaya bağlamıştır. Bunun için hiçbir ahlaki ve vicdani ölçü tanımadan bütün yalan ve riya malzemesini bu son çırpınışında cepheye sürmüştür. Ülkücü şehitler için sahte gözyaşları dökmesi bu tiyatronun yeni bir sahnesidir.

* RİYAKARLIK, İLKESİZLİK: 12 Eylül darbesinde darağaçlarında ve işkencelerde hayatlarını kaybedenlerin hatıralarına sığınan Başbakan’ın, hem ülkücü hem de devrimci özelliklerini bugüne kadar içinde gizlediği bu vesileyle anlaşılmıştır. Ülkücü şehidimiz Pehlivanoğlu’nun son mektubunu bazı pasajları atlayarak kürsüde okuyan Başbakanın senaryo gereği sahte gözyaşı dökmesi, riyakarlığın ve ilkesizliğin zirvesi, son noktası olmuştur. Başbakan bu konuda da kendisini aşmış, bilinen riya ve takiye özelliklerinin ötesine geçerek bir siyasi sahtekarlık tiyatrosunun aktörü olarak Türk milletinin karşısına çıkmıştır.

* PEHLİVANOĞLU’NU RİCASI: Şunu hiçbir zaman unutmasınlar ki, Mustafa’lar ölür, Allah davası ölmez, milliyetçilik yaşar. Kellemi verdiğim bu yolun zaferi yakındır. Zafer her zaman Allah’a inananlarındır. Hiç üzülmeyin. Cenazemin arkasından ağlamayın, günahtır. Sizden ricam ağlamayın.

* YÜZÜNÜZ KIZARACAK MI?: Buradan ağlayan Başbakan’a seslenmek istiyorum; Meclis’te ülkücü şehitler için döktüğünüz sahte gözyaşlarının bir damlası ile aynı gün ocaklarına ateş düşen yedi şehidimizin muhterem annelerinin döktüğü gözyaşlarının bir damlasının vicdan laboratuvarında samimiyet testinden geçirilmesi sonucu ortaya çıkacak ahlak ve dürüstlük raporu karşısında yüzünüz kızaracak mıdır?



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


AKP-CHP 'KİTAPÇIK' SAVAŞLARI

KAMER GENÇ'E POLİS ENGELİ

MHP'NİN PANKARTINA İZİN YOK
»  "MARAŞ'I AÇARIM, AB'SİZ DE YAŞARIM"
»  CHP'Lİ ANADOL: HABERAL'I CENAZEYE GONDERDİN Mİ
»  TÜZMEN'DEN ÇOK TARTIŞILACAK SÖZLER
»  "İŞKENCEYİ GÖREN BİZİZ ERDOĞAN'A NE OLUYOR!"
»  PANKART GERİLİMİ BU KEZ ÇANAKKALE'DE
»  SİZİ İKİ RECEP'TEN KURTARACAĞIZ
»  "NUMAN BEY ARTIK LİSTEMİZDE YOK!"
»  "SİZ ANKETLERİN MANŞETLERİN PARTİSİ DEĞİLİZ"
»  "BAŞBAKANLAR KARNINDAN KONUŞMAZ"
»  AKP'DEN TOPTAN İSTİFA
»  BAHÇELİ'YE GÖRE UFUKTA AKP-CHP KOALİSYONU VAR!
»  ERBAKAN'DAN KONGRE SİNYALİ!
»  KILIÇDAROĞLU DOLU DİZGİN!
»  FATİH ERBAKAN İNTİKAM PEŞİNDE
»  KILIÇDAROĞLU'NUN İÇKİ YASAĞI
»  MHP KADIN KOLLARINDAN ANAYASA TEPKİSİ
»  OKTAY VURAL'DAN VUVUZELALI BASIN TOPLANTISI
»  SAADET'TE KARŞILIKLI ATIŞMA!
»  DEMİRTAŞ'TAN ERDOĞAN'A BEDDUA!
»  CHP'DEN ATANMAYAN ÖĞRETMEN ATAĞI
»  ERDOĞAN: ABD'NİN SUSKUNLĞU MANİDAR
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.