Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,6127
EURO
43,7503
IMKB
9.194,000
ALTIN
4.195,250
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 23 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
TAMER KARADAĞLI YUVASINI YIKTI
TAMER KARADAĞLI YUVASINI YIKTI
 
Tamer Karadağlı'yla Deniz Uğur sabaha karşı çorbacıda yakalandılar. Karadağlı'nın eşi çocuğunu da alarak evi terketti. Yuva yıkan kadın konuştu.
 
6.4.2007 - 08:30
Deniz Uğur Sunat'la yasak aşk iddiaları üzerine Tamer Karadağlı ile eşi Arzu Balkan, evlerini ayırdı.FLAŞ - Tamer Karadağlı'nın eşi evi terkettiDedikoduların ve birlikte fotoğrafların ortaya çıkmasının ardından, İstanbul Film Festivali'ne birlikte katılan Tamer Karadağlı ile eşi Arzu Balkan, aynı gece evlerini ayırdı. Bir hafta önce bu kararı alan çiftten Arzu Balkan, geçtiğimiz yıl dünyaya getirdiği çocuğunu da alarak Ankara'daki annesinin evine gittiğini söyledi. "Evlerini ayırdıkları haberini doğrulayan Arzu Balkan, "Ayrılığın nedenini siz daha iyi biliyorsunuz" diyerek Deniz Uğur Sunat'ın adını söylemek istemedi.

VE DENİZ UĞUR KONUŞTU

Tamer Karadağlı ile sabaha karşı çorbacıda yakalanan Deniz Uğur, aşk iddialarına yanıt verdi. Ünlü oyuncu, "Özel hayatım beni ilgilendirir. Bu yüzden aşk var ya da yok diye bir şey dile getirmek durumunda değilim" dedi.

Tamer'le beni yakıştırıyorlar
Üzerimden buldozerle geçtiler ama ben hayata tutunmayı başardım. Bundan sonra beni yıkabilecek bir şeyin olabileceğini düşünmüyorum. O yüzden aşk da dahil hiçbir şeyden kaçmam. Tamer'e (Karadağlı) her zaman müteşekkir olacağım. Çünkü ciddi anlamda elimden tutup beni kaldırdığı anlar oldu. Tamer, altın kalpli bir adam. Herkes istediği pencereden bakabilir. Özel hayatım beni ilgilendirir. Aşk var ya da yok, diye bir şey dile getirmek durumunda değilim. İnsanlar bizim yan yana gelmemizden çok mutlu. Çünkü bizi birbirimize yakıştırıyorlar ve bizi bir arada görmek istiyorlar.

 Çorbacıdaydık ne var bunda
Arzu Hanım, benim için reklam mı yapıyor demiş, aslına bakarsanız söylediğinde haklı bir taraf var. Bütün bu çıkan haberlerin içinde, 'Baba Oluyorum' dizi bahsedilince, dizinin reklamı oldu. Ama bu haberleri ben çıkarmadım. Zaten o sözün hedefinin ben olmadığını da iyi biliyorum. Set çıkışında oturup çorba içtik, bunda ne var? Bunun nesi yadırganıyor anlamıyorum. Ben kimsenin bu fotoğraf karesine kötü bir gözle baktığına inanmıyorum. Bir şey varsa da yoksa da bu kimi ilgilendirir ki. Ayrıca da yakışıklı erkeklerle güzel kadınlar birbirlerine yakıştırılırlar.

Tamer’le beni yakıştırıyorlar

Tamer Karadağlı ile adı aşk dedikodularına karışan Deniz Uğur, yaşadıklarını Kelebek’e anlattı. Tamer Karadağlı’nın en zor anlarında kendisine yardımcı olduğunu belirten ünlü oyuncu, "Aşk var mı?" sorumuza şöyle yanıt verdi: "Aşk var ya da yok diye bir şey dile getirmek durumunda değilim... İnsanlar, partner olarak Tamer’le beni, birbirimize yakıştırıyorlar. Bu haberlerin çıkmasını doğal karşılıyorum."

Aşk var ya da yok demeyeceğimç yıl önce eşinizi kaybettiniz. Sizi ayakta tutan etkenler arasında aşk da var mıydı, yoksa ondan uzunca bir süre kaçtınız mı?

- Ben, hiçbir şey için çok erken ya da geç diye düşünmüyorum. Herkes kendi yaşadığını kendi bilir. Ateş düştüğü yeri yakar. Ve kadere çok inanan birisiyim. Duygusal anlamda ne zaman ne olacağına biz kendimiz karar vermiyoruz. Her şey olması gerektiği zamanda oluyor. Ben bu hayatta hiçbir şeyden kaçmam. "Hangi çılgın bana zincir vuracakmış ki". Üzerimden buldozerle geçtiler ama ben hayata tutunmayı başardım. Bundan sonra beni yıkabilecek bir şeyin olabileceğini düşünmüyorum. O yüzden hiçbir şeyden kaçmam. Ama bunlar şu anki duygularım. Üç yıl az bir zaman değil. Üç yılda çok fazla şey olup bitti. Eşim için her gece dua ediyorum. Bana güzel bir evlat bıraktığı için... Artık bunu soğukkanlılıkla karşılıyorum, çünkü küllendi.

n O zaman direkt konuya girmek istiyorum. Tamer Karadağlı her zaman yanınızda olan bir dost mu, yoksa aşkınız mı?

- Bakın ben her zaman Tamer’e müteşekkir olacağım. Çünkü ciddi anlamda elimden tutup beni kaldırdığı anlar oldu. Manevi desteği için ona her zaman şükran duyacağım. Tamer altın kalpli bir adam. Onu yakından tanıyanlar nasıl iyi bir insan olduğunu bilir. Tanıdığım en iyi insanlardan biridir Tamer.

n Yani...

- Yani herkes istediği pencereden bakabilir. Özel hayatım beni ilgilendirir. Aşk var ya da yok diye bir şey dile getirmek durumunda değilim. Bu haberlerin çıkmasını doğal karşılıyorum. Peş peşe dört dizide başrol oynadım. Dolayısıyla şöhretten kaçamazsınız. Bundan rahatsızlık duymak vefasızlık olur. Çünkü basının ilgisini çekebilmek için ağzıyla kuş tutmaya çalışan insanlar var. Eğer basın benimle ilgileniyorsa, hakkımda çıkan haberlerin kimisi doğru, kimisi yanlış olabilir. Bunları doğal karşılamak durumundayım. Suya giren ıslanır. Dolayısıyla çıkan bu haberlerden rahatsız olmadım.

DÜZELTMELERLE UĞRAŞAMAM

n Ama adınızın aşk dedikodularına karıştığı insan evli. Dolayısıyla ’yuva yıkan kadın’ pozisyonuna düşüyorsunuz. Bence gerçekleri anlatmalısınız.

- Herkesin kendi görüşüdür. Ben, kendime ve aileme karşı sorumluyum. İçim çok rahat. Çünkü kendime güveniyorum, ne yaptığımı biliyorum. Kendinize güvenirseniz, başkalarının söylediklerinden etkilenmezsiniz. Ayrıca sokağa çıktığım zaman kimseden negatif bir şey almadım. Çünkü alacağım bir veri yok. Dolayısıyla kimseye benim özel hayatım hakkında yorum yapma hakkını vermiyorum. 

n Ama ortada herkesin yorum yapacağı bir tablo var.

- Ne diyeceğim, neyi düzeltmeye çalışacağım? Ortada düzeltilecek bir şey yok ki! Benim işim gücüm var ayrıca. Böyle düzeltmelerle uğraşamam.

n Siz bütün bunları şöhretin getirisi olarak değerlendiriyorsunuz. Ama Tamer Bey’in eşi Arzu Balkan sizin reklam yaptığınızı söyledi.

- Aslına bakarsanız söylediğinde haklı bir taraf var. Bütün bu çıkan haberlerin içinde, "Baba Oluyorum" dizisinden bahsedilince, dizinin reklamı oldu. Ama bu haberleri ben çıkarmadım. Kimin çıkardığını da bilmiyorum. Zaten o sözün hedefinin ben olmadığımı da iyi biliyorum. Biz bilgili, görgülü insanlarız. Böyle polemiklere girmeyiz.

n Arzu Hanım’ın hedefi kimdi?

- Hedefinin ben olmadığımı biliyorum, o kadar.

n Kendisiyle arkadaşlığınız var mı?

- Kim, Arzu Hanım’la mı? Hayır. Kendisini yakından tanımam.

n Peki, Tamer Bey çok eski arkadaşınız mı?

- "Yağmur Zamanı" dizisinde tanıştık.

n "Yağmur Zamanı"ndan sonra "Hayatım Sana Feda" dizisinde de birlikte oynadınız. Daha sonra Tamer Bey sizin rol aldığınız "Baba Oluyorum" dizinizde misafir oyuncu olarak yer aldı. Bu tablo kafalarda soru işaretleri oluşturdu.

- İnsanlar bizim yan yana gelmemizden çok mutlu. Çünkü partner olarak Tamer’le beni, birbirimize yakıştırıyorlar ve bizi bir arada görmek istiyorlar. "Hayatım Sana Feda" dizisinde oynama sebebim budur. Tamer hayranlarına, "Benim yanımda kimi görmek istiyorsunuz?" diye sormuş. Bütün hayranları da Deniz Uğur demiş. O iyi bir oyuncu, ben de öyleyim. Bir arada olduğumuz zaman ciddi anlamda iyi bir performans gösteriyoruz. İnşallah başka projelerde yine oynarız.

n Yani, "Bir ilişki yaşasak şüpheye yol açar diye bu kadar bir arada bulunmayız" mı diyorsunuz?

- Öyle bir şey demiyorum. Hiçbir şey demiyorum.

n Deniz Hanım, bir ilişki varsa vardır, yoksa yoktur. Sürekli "Hiçbir şey demiyorum" diyorsunuz. Açıkçası bu bana samimi gelmiyor.

- Bu benim tarzım. Hiçbir şey söylemem. Asalet de bunu gerektirir.

n Peki sabaha karşı 03.00’te Tamer Bey’le işkembecide çekilmiş bir fotoğrafınız yayınlandı. Yoruma açık bir kare. Sizce?

- O fotoğraftaki ben değilim, Angelina Jolie... Şaka bir yana yediğimiz paça çok lezzetliydi. Biz, o işkembeciye "Hayatım Sana Feda" dizisinin çekimleri bittikten sonra gittik ve üç kişiydik. Çeken sadece Tamer’le beni çekmiş. Oturup çorba içtik, bunda ne var? Ben kimsenin bu fotoğraf karesine kötü bir gözle baktığına inanmıyorum. Bir şey varsa da yoksa da bu kimi ilgilendirir ki? Ayrıca da yakışıklı erkeklerle güzel kadınlar birbirlerine yakıştırılırlar. Bunların hepsi doğal.

n Peki, Tamer Bey’le duygusal yakınlaşmanız olsa, bunu söyler misiniz?

- Bu konularda konuşmak zorunda değilim. Özel hayatım sadece beni ilgilendirir.

n Peki, bir sevgiliniz var mı?

- Bunu söylemem ki. Özel hayatımdan bahsetmeyeceğim ama sadece şunu söyleyebilirim; benim sevmeyi seven çok güçlü bir kalbim var ve o kalp her zaman insan sevgisiyle doludur.

n Hep politik cevaplar veriyorsunuz. Röportajın başında hayatın devam ettiğini ve aşık olabileceğini anlatan kadın, neden şimdi kaçamak yanıtlar veriyor? O zaman da reklam yaptığınız yönünde yorumlar yapılıyor.

- Hayır... Bakın bu konuda yan yollara falan sapmıyorum, çok açık söylüyorum. Eğer bana sempati duyuyorsanız, dileyin ki kalbim dolu olsun. Benim için bunu dileyin, lütfen...

n Dilememe gerek yok. Bence siz aşıksınız ve korkmadan da bunu açıklamalısınız.

- Bakın, benim şu anda hiçbir şeye ihtiyacım yok. Çok mutluyum, sağlıklıyım, gencim, güzelim ve hiçbir şeyin eksikliğini de hissetmiyorum.

Ben de Tamer gibi tepki verirdim

n Neyse... Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta Tamer Bey ile sizin aranızda çıkan aşk iddialarından dolayı, Tamer Bey bir programı bastı. O an ne hissettiniz?

- Bugüne kadar Tamer’in bir olay karşısında haksız yere tepki gösterdiğine şahit olmadım. Erkek olsaydım ben de aynı tepkiyi gösterirdim. Tamer, özel hayatı konusunda saygı beklemekte sonuna kadar haklı. Kimin cesaret sahibi ve haklı olduğu da ortada. Ben, beni hiç tanımadan, kişiliğim hakkında ahkam kesen, özel hayatımı ağızlarına sakız eden insanlara saygı duymak zorunda değilim.

n Tamer Bey’le yaşadıklarınız ’özel hayata’ mı giriyor?

- Siz bana birlikte oynadığımız diziyle, rollerle ilgili şeyler sormuyorsunuz. Ben de o şekilde size cevap veriyorum.

n Son soru: Tamer Bey’le çıkan bu haberler üzerine hiç konuştunuz mu?

- Konuştuk tabii. Kimsenin bunu fazla umursadığı yok. Bu anlamda kimsenin teselliye ya da desteğe de ihtiyacı yok. Beni anlıyor musunuz? Bir kadının gözlerine baktığınız zaman, onun ruhunu görebilirsiniz. Size son olarak bir şey söylemek istiyorum. Oğlum akşam dokuzda uyuyor. Dokuzdan sonraki zamanlar beni çok zorluyor. O yüzden ben de kendimi yazmaya verdim. Bu notlarımı kitap olarak bir kitap yapacağım.

Kaynak: Hürriyet



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


KÜRESEL ISINMA AMAZON ORMANLARINI ÇÖLLEŞTİRECEK

'YÖK'LE ARAM İYİ DEĞİL'

DSP'Lİ SEZER'İN DANIŞMANI TRAFİK KURBANI
»  ORAMİRAL ÖRNEK :''YALANIN PEŞİNDELER''
»  MAKAMINA YAKIŞMAYAN BAKAN
»  HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ DENİZ SEKİ AŞKI ÇABUK BİTTİ
»  ARINÇ, EŞİYLE BİRLİKTE ÖDÜL VERDİ
»  ''ERDOĞAN CUMHURBAŞKANLIĞI İÇİN UYGUN''
»  DEMİREL'E GÖRE HALK KANDIRILIYOR
»  ERDOĞAN, 1 MAYIS'IN TATİL OLMASINA SOĞUK
»  YAHUDİLERİN ESRARENGİZ DİN BAYRAM KUTLAMASI
»  ERDOĞAN, KÖŞK İÇİN NABIZ YOKLAMAYA BAŞLADI
»   AKP VE CHP'Lİ VEKİLLERİN ANDIÇ KAVGASI
»  BAKANIN SİGARA'YA BAĞIMLILIK YAPICI MADDE ENJEKTE İSYANI
»  TMSF'DEN , SABAH VE ATV ÇALIŞANLARINA ZAM SÖZÜ
»  SAHTE OY PUSULASINA TAKİPSİZLİK KARARI
»  REKTÖRLERDEN CUMHURİYET MİTİNGİNE CÜBBELİ DESTEK
»  MECLİS'TE TANSİYON YÜKSELDİ, SEVİYE DÜŞTÜ!
»  AKP'Lİ VEKİL,"ŞAPKA KANUNU KOMİK"DEDİ
»  BAYDEMİR'E KÜRTÇE VE TÜRKÇE TEBRİK İÇİN SORUŞTURMA
»  ANKARA'DAKİ DEPREMLER KORKUTUYOR
»  ÇOK GİZLİ BELGELER PORNOGRAFİK RESİMLER ARASINDA
»  REKTÖRLER MUHTIRAYI VERDİ
»  ANDIÇ'IN TÜRKİYE SERVİSİNİ EMNİYET YAPTI İDDİASI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.