DOLAR
50,021
▲%0.05
EURO
56,248
▲%0.45
ALTIN
6487,85
▲%2.92
BIST-100
11478
▲%4.12
Ankara hava durumu10/15°
FacebookXInstagramYouTube

TARKAN ÇOK SEKSİ!

Hadise, Tarkan'ın Belçika'da katıldığı bir radyo programında "Hadise'yi çok seksi buluyorum" sözlerine karşılık verdi..

  • | Medya Spot



* Arnavutköy'de bir balık lokantasından çıkarken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hadise, "Ben de Tarkan'ı çok seksi buluyorum. Karizması var, gözleri ve giyim tarzı çok güzel. Kendisini inanılmaz seksi buluyorum. Çok yakışıklı bir erkek" dedi.

TARKAN'A AYIP YAPILDI
Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Tarkan sahnede ödül alırken ortaya fırlayan Tuğba Ekinci'yi de eleştiren şarkıcı, "Tarkan'a o akşam büyük bir ayıp yapıldı" diyerek Megastar'dan yana saf tuttu.
* Hadise, Hande Yener'in "Tek rakibim Tarkan" sözlerini de değerlendirdi: "Ben Hadise'yim, her yaptığım olay oluyor. Kimseyle polemiğe girmek istemiyorum. Sadece işimle ön plandayım. Kimseye laf atmam."
* Hayatında kimsenin olmadığını da sözlerine ekleyen şarkıcı, "Ben seçilmem seçerim" diyerek iddiasını ortaya koydu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz