Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7612
EURO
43,6459
IMKB
9.391,000
ALTIN
4.143,630
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
TELEFON BORÇLARINA İNDİRİM!!
TELEFON BORÇLARINA İNDİRİM!!
 
Türk Telekom, 2007 yılına borç indirim kampanyası ile başladı. İndirim oranları yüzde 90'a varıyor...
 
6.1.2007 - 21:11
Türk Telekom, 2007 yılına borç indirim kampanyası ile başladı. Türk Telekom'a olan borçlarını ödeyemeyen aboneler için 'borç indirim kampanyası" 8 Ocak'ta başlayıp 28 Şubat'ta sona erecek.

Türk Telekom Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, borç indirim kampanyasından yararlanacak müşterilerin, "Telekom Hukuk Sistemine aktarılmış olan ve abonelik iptal tarihi 01.09.2006 tarihinden öncesine ait tüm borçları, 1.09.2006 tarihinde iptal olup, Telekom Tahsilat Servisinde "Limit Altı Telekom Tahsilat Servisi takipte" durumunda bekleyen ve ödenmemiş tüm borçları, Telekom Hukuk ve Tahsilat sistemlerinde olmayıp, kampanya sistemine aktarılmamış olan tüm borçları (taksitlendirilmişler dahil olmak üzere) kampanya kapsamında olacak.

Açıklamaya göre, kampanya kapsamında hizmet bedeli, faturalı gecikme ve varsa vekalet ücretlerinde herhangi bir indirim söz konusu olmayıp faturasız gecikme ve reeskont faizlerinden; tek ödemede(peşin ödeyenlere) yüzde 90, 2 taksitte ödeyenlere yüzde 70, 3-4 taksitte ödeyenlere yüzde 60 indirim uygulanacak.
Açıklamada, kampanya kapsamında borçludan vekalet ücreti dışında herhangi bir masraf ve taksitli ödemelerde taksitlendirme bedeli alınmayacağı belirtilerek, "Kampanya işlemleri nedeniyle ortaya çıkan damga vergisi Türk Telekom tarafından karşılanacaktır. Müşterilerimizin borçlarını iş yerlerimizde nakit ya da kredi kartı ile ya da Ziraat Bankası ve/veya Vakıflar Bankası aracılığı ile ödeyebilecek olup, taksitler halindeki ödemelerde de kredi kartı ile ödeme kabul edilecektir. Kampanyadan yararlanacak olan müşterilerimize ilk taksit tutarının peşin olarak ödenmesi kaydıyla kampanya sisteminden alınacak "kampanya katılım formu" imzalatılacaktır. Ancak, borcunu tek seferde ödeyecek Müşterilerimiz için katılım formu düzenlenmeyecektir. Kampanya'ya katılım, Türk Telekom İşyerlerine ve ya dosyası sözleşmeli avukatlarda bulunanlar için dosya avukatına başvurulmak suretiyle gerçekleştirilecektir" denildi.

Türk Telekom abonelerinin borçlarıyla ilgili 0 800 314 15 16 numaralı ücretsiz aranan telefondan borç miktarları ve Borç İndirim Kampanyası hakkında detaylı bilgi alabilecekleri ifade edildi.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


40 BİN TELEFON RESMEN DİNLENİYOR!

KKTC'DE MUHALEFETTEN TALAT'A KÖPRÜ TEPKİSİ

BAŞER: 'SINIR ÖTESİ OPERASYONA ENGEL YOK'
»  KAR ÜSTÜNDE ÇIPLAK AYAKLA KÜRTÇE BASIN TOPLANTISI!
»  BAKAN AKSU'NUN TELESİYEJ KEYFİ
»  ÇOCUKLARA TACİZC EĞİTİMLİ KİŞİLERDEN!
»  BAKAN ÖZAK: ''YOL DEĞİL, TAŞAR HATALI''
»  ŞENER: ''CUMHURBAŞKANI'NI SEÇMEK MECLİSİN İŞİ''
»  MİLLETVEKİLİ KENDİSİNİ DOĞURTAN EBEYİ ZİYARET ETTİ!
»  EMEKLİLERDEN SİYASİLERE BEDDUA
»  GENELKURMAY'DAN LOKMACI KAPISI AÇIKLAMASI
»  ''UYUŞTURUCU, MGK'NIN BİRİNCİ GÜNDEM MADDESİ OLMALI''
»  CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNE YÜZ GÜN KALDI
»  DOĞALGAZ'DA 'ALLAHIN İŞİ' TARTIŞMASI
»  DOĞALGAZ'DA 'ALLHIN İŞİ' TAT
»  ANKARA'DAN AP'YE KÜRDİSTAN TEPKİSİ
»  PKK, GUİNNESS'E BAŞVURUYOR!
»  BAYKAL'DAN BAKAN ÇUBUKÇU'YA: "OLCAY ADINI AĞZINA ALMA"
»  MİT MÜSTAŞIRI TANER: "ULUS DEVLET TEHDİT ALTINDA"
»  BAKAN YILDIRIM'IN BALDIZI VEFAT ETTİ
»  TALAT, İSTİFAYI DÜŞÜNMÜYOR
»  ABD'YE YENİ İSTİHBARAT ŞEFİ
»  MİT MÜSTEŞARINDAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR
»  VALİ YARDIMCISININ 'YASAK AŞK' SKANDALI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.