DOLAR
50,019
▲%0.05
EURO
56,178
▲%0.33
ALTIN
6532,92
▲%3.64
BIST-100
11478
▲%4.12
Ankara hava durumu10/15°
FacebookXInstagramYouTube

TERK EDİLEN EŞ'DEN AYŞE'YE MESAJ

Ali Taran'ın 21 yıllık kanser hastası eski eşi Selma Taran'dan Ayşe Özyılmazel'e acı tavsiye..

  • | Medya Spot

Ayşe Özyılmazel (32), 'Yetenek Sizsiniz'de jüri üyeliği de yapan reklamcı Ali Taran (59) ile yarın evleniyor.

Nikah ve düğün Ali Taran'ın Bodrum Türkbükü'ndeki villasında yarın yapılacak. Ali Taran, Ayşe Özyılmazel için 14 Haziran'da 21 yıllık eşi, kanser hastası Selma Taran'dan boşanmıştı.

DİLERİM BENİM HASTALIĞIMI GEÇİRMESİN
Bu evliliği öğrenen Selma Taran, şu açıklamayı yaptı; "Ali'ye de Ayşe'ye de mutluluklar diliyorum. Bu duruma oğlumuz Kuzey üzgün ve kırgın. Gelin hanıma bir tavsiyem var; Sakın hasta olmasın. Benim geçirdiğim hastalığı geçirmesin"

Selma Taran bir yıl önce eşi Ali Taran'la ilgili verdiği röportajlarda 'hastalığı boyunca Ali Taran'ın yanında yer aldığını, bu süreçte daha çok aşık olduğunu' belirtmişti.(MİLLİYET)

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz