Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,6970
EURO
43,4483
IMKB
9.541,000
ALTIN
4.005,770
 
Hava Durumu ANKARA
5 / 17 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
TRABZON'DA DÜŞEN UÇAK NÜKLEER MADDE Mİ TAŞIYORDU?
TRABZON DA DÜŞEN UÇAK NÜKLEER MADDE Mİ TAŞIYORDU?
 
İçişleri Bakanı Osman Güneş, Trabzon’da düşen İngiliz tescilli uçakla ilgili araştırmaları, incelemeleri kendi çerçevesi içerisinde ilgili makamların yaptığını bildirdi.
 
16.5.2007 - 13:25
      Emniyet Genel Müdürlüğünde düzenlenen proje tanıtım toplantısında, gazetecilerin, Trabzon’da düşen İngiliz tescilli uçağın nükleer madde taşıdığı iddialarını anımsatmaları üzerine Güneş, "Olaya adli makamlar el koymuştur. Araştırmaları, incelemeleri kendi çerçevesi içerisinde ilgili makamlar yapıyor. Şu ana kadar da bize iletilmiş, önümüze konulmuş bir bilgi yok" dedi.
      Güneş, "Bu kişiler izleniyor muydu?" sorusuna ise "Evet" yanıtını verdi.
     
     VALİ: İDDİALARI İÇİNE ALAN İNCELEME YAPILIYOR
      Trabzon Valisi Nuri Okutan, İran’ın Tebriz kentine gitmek üzere Trabzon Havalimanından kalktıktan sonra düşen uçağın enkazında, Ulaştırma Bakanlığının talimatıyla gelen teknik heyetin inceleme başlattığını söyledi.
      Vali Okutan, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker’i uğurlamak üzere geldiği Trabzon Havalimanında gazetecilere yaptığı açıklamada, Ulaştırma Bakanlığının talimatıyla Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün, enkaz alanına bir pilot ve teknik ekipten oluşan heyet gönderdiğini belirtti.
      Heyetin düşen uçağın enkazında inceleme başlattığını ifade eden Vali Okutan, "Olayı her yönüyle inceliyorlar. Raporu Ulaştırma Bakanlığımıza verecekler. Öyle zannediyorum ki bakanlığımız uygun şekilde bir açıklama yapacaktır" dedi.
      Gazetecilerin, ’uçağın yanlış yakıt aldığı ve içinde nükleer malzeme olduğu’ iddialarına ilişkin sorularını ise Vali Okutan, "Bu iddiaları da içine alan incelemeler yapılıyor. Tüm bunlar değerlendiriliyor.
      Bunlar teknik hususlar. Benim şu anda bu konuyla ilgili bir şey söylemem uygun olmaz" diye yanıtladı.
     


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


DÜŞEN UÇAK YAKITI BENZİNLİKTEN ALMIŞ

ERDOĞAN: "YETER, KARAR MİLLETİNDİR"

"SEÇMEN KÜTÜKLERİ EKSİK, YANLIŞ HATALI"
»  ERDOĞAN, BAYKAL'A FENA YÜKLENDİ
»  SEZER'İN GÖREVE DEVAM ETMESİ BAZI KESİMLERİ GERDİ
»  TUHAF ŞOV'DA PKK İLE TÜRBANLILAR ELE MESAJI
»  NELSON BU FOTOĞRAFLARI ASAMADI
»  SEZER, KÖŞK'TE 7 YILINI TAMAMLADI
»  YARGITAY, ŞEMDİNLİ CEZALARINI BOZDU
»  TOPLU SÖZLEŞMEDE İLK RAUND
»  BARZANİ VE TALABANİ ÖCALAN'A MİNNETTARMIŞ!
»  ŞERİAT GELİRSE...
»  SEZER:'İKİ SANDIK YETİŞMEZ'
»  DİYARBAKIR'LI HANIMAĞA MİLLETVEKİLİ ADAYI
»  UZUN MENZİLLİ TANKLAR SINIRA KAYDIRILIYOR
»  DİNCİ TERÖR, ALMANLARI DA KORKUTTU
»  AKP'DEN KÖŞK'E SÜRPRİZ ZİYARET
»  HÜKÜMETTEN ÇİFTÇİYE MÜJDELİ HABER
»  TRT'DEN ERMENİSTAN'A 12 PUAN AÇIKLAMASI
»  MESUT YILMAZ SİYASETE GİRME KONUSUNDA KARARSIZ
»  ERBAKAN'IN PRENSİ AKP YOLUNDA
»  FATİH TERİM, HANGİ PARTİDEN TEKLİF ALDI?
»  ARINÇ'TAN BOZUK TÜRKÇE KULLANILMI SİTEMİ
»  ''BENİM PARTİM DİN ORİJİNLİ PARTİ DEĞİLDİR''
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.