DOLAR
49,942
▲%0.07
EURO
55,764
▼%-0.26
ALTIN
6222,90
▼%-3.56
BIST-100
10760
▼%-3.64
Ankara hava durumu8/16°
FacebookXInstagramYouTube

TÜRK KIZI PLAYBOY'A SOYUNDU

Hamburg Üniversitesi'nde pedagoji ve psikoloji okuyan 26 yaşındaki Aylin Alp, Playboy dergisinin Almanya sayısının Mart güzeli oldu

  • | Medya Spot

168 santim boyunda, 89-60-89 vücut ölçülerine sahip güzel Aylin'e Hamburg gazeteleri geniş yer ayırdı.
 
İspanya'nın Fuerteventura sahilinde Playboy fotoğrafçısı Andreas Reiter tarafından çekilen seksi fotoğraflar derginin önümüzdeki günlerde piyasaya çıkacak Mart sayısında yayınlanacak.
 
İki yıldan beri manken Benny Erst ile beraber olan genç kız ilk kez çıplak poz verdiğini belirterek, “Önce çok heyecanlı ve tedirgindim. Ama Playboy'un profesyonel ekibi sayesinde çekimlerde çok rahatladım" dedi.
 
Yoga yapmayı ve balık tutmayı çok sevdiğini söyleyen Aylin, hayatta en çok yalandan nefret ettiğini söyledi.

Playboy'a poz verme fikrinin dergiye abone olan erkek kardeşinden geldiğini söyleyen seksi üniversiteli, ileride dört çocuk sahibi olmak istediğini ifade etti. (POSTA)

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz