Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7612
EURO
43,6459
IMKB
9.391,000
ALTIN
4.143,630
 
Hava Durumu ANKARA
11 / 22 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
TUTUKLU ALBAY YAŞAMINI YİTİRDİ
TUTUKLU ALBAY YAŞAMINI YİTİRDİ
 
28 Şubat Soruştumasının 3. dalgasında gözaltına alınmasının ardından Sincan Cezaevi’ne gönderilen Emekli Albay Mehmet Haşimoğlu (52) tedavi gördüğü GATA’da dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti Albay’ın eşi Mahbule Haşimoğlu, “Sapa sağlam içeri giren eşimi bana geri verebilirler mi?” diye konuştu.
 
14.8.2012 - 08:09


İç Güvenlik Harekât Daire Başkanı olan emekli Tuğgeneral Kenan Deniz tarafından hazırlanan 45 kişilik Batı Çalışma Grubu giriş kartı personel listesinde yer alan Haşimoğlu, 26 Nisan tarihinde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınmasının ardından tutuklanmıştı. Geçtiğimiz Haziran ayında mide rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olan ve Temmuz ayının başında da safra kesesi iltihabı nedeniyle GATA’da tedavi görmeye başlayan Haşimoğlu dün saat 16.00’da hayatını kaybetti.

Hesap sormaya halim yok

Ölüm haberi, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaşayan Haşimoğlu’nun kızı Tuğçeve oğlu Tuğberk’e verildi. Haşimoğlu’nun cenazesi yarın Kocatepe Camii’ndeki cenaze töreninin ardından memleketi Konya Beyşehir’de defnedilecek. Öte yandan Haşimoğlu’nun ailesi geçtiğimiz Haziran ayında geçirdiği safra kesesi ameliyatından 7 gün sonra cezaevinde gönderildiğini iddia etti. Hürriyet’e konuşan Haşimoğlu’nun eşi Makbule Haşimoğlu, “İçeri girdikten sonra hızla sağlığı bozulmuştu. Mide ameliyatından 1 hafta sonra yeniden cezaevine gönderildi. Bir ay geçmeden bu sefer de safra kesesinden ameliyat geçirmek zorunda kaldı. Bu sefer dayanamadı. Hesap sormak istiyorum ama halim yok“ dedi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


BİR KAÇ MEHMET'İ BÖYLE SAVUNDU!

"BU MİLLİ İRADEYE BİR SALDIRIDIR"

PKK BU KEZ İŞÇİLERİ KAÇIRDI
»  HÜSEYİN AYGÜN İLE İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMA
»  HARBİYE'DEA NELER OLMUŞ NELER!
»  PKK'DAN ALÇAK TEHDİT!
»  "KPSS SINAVI İPTAL EDİLSİN"
»  BDP'DEN PKK'YA SERT TEPKİ!
»  TSK'DAN FLAŞ AÇIKLAMA
»  KAÇIRILAN VEKİLİN EŞİ KONUŞTU
»  ŞOK EDEN GELİŞME!
»  CHP MİLLETVEKİLLLERİ TUNCELİ'DE
»  BAŞBAKAN BENİ HALA ARAMADI!
»  BAYTAR ŞİMDİ YANDI!
»  HEDEF CHP LİDERİNİN EŞİMİYDİ?
»  AKP'Lİ TAYYAR'DAN İLGİNÇ YORUM
»  BDP'Lİ SAKIK'TAN KAÇIRILMA YORUMU
»  "BİRKAÇ GÜN SONRA BIRAKACAĞIZ"
»  BAŞBAKAN'DAN KAÇIRILMAYA İLK YORUM!
»  37 GENERAL VE AMİRAL'E KÖTÜ HABER!
»  AKP KAÇIRILMA İÇİN NE DEDİ?
»  FLAŞ.. CHP'DEN İLK AÇIKLAMA: ŞOKTAYIZ!
»  FLAŞ.. PKK, CHP MİLLETVEKİLİNİ KAÇIRDI
»  CEZAEVİNE BOMBALI SALDIRI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.