DOLAR
50,018
▲%0.04
EURO
56,201
▲%0.37
ALTIN
6533,17
▲%3.64
BIST-100
11478
▲%4.12
Ankara hava durumu9/12°
FacebookXInstagramYouTube

TWİTTER'DEN BOMBALAMAYA DEVAM EDİYOR

Ünlü müzik adamı Erol Köse magazin gündemine bomba gibi düşecek açıklamalarda bulunmaya devam ediyor...

  • | Medya Spot

Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da her dediği olay olan ünlü müzik adamı Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Arman hakkında öyle bir iddia da bulundu ki..

Erol Köse, Ayşe Arman hakkında: " Ayşe Arman’ın, Ertuğrul Özkök’ün eski sekreteri olduğunu, gazeteci falan olmadığını her nasılsa sıçrama yaptığını bilmeyen var mı?" açıklamalarında bulundu. Erol Köse daha sonra bir düzeltme yaparak:" Ayşe Arman önce porno dergicisi, merhum Ercan Arıklı’nın sekreteriydi, Ertuğrul ondan devraldı." sözleriyle takipçilerini birkez daha şok etti.

HARRY POTTER HÜLYA

Erol Köse, Avşar için şunları yazdı: "Sadettin Saran'ın hizmetçileri evde Avşar'ın yaptırdığı büyü çaputlarını bulur, kameralar Hülya'yı büyüleri koyarken gösterir. Saran'ın kendine bağlanması için yapılan büyü, Hülya'nın sonu olur ve kapı önüne konur. Hülya, Saran'ın kapısında yatıp annesinin vefatını duygu sömürüsü de yapmış. Sonra da büyü. Harry Potter Hülya."

ŞOK İDDİALAR!

Köse, Hülya Avşar'ın Sadettin Saran'a yaptırdığı büyüyü anlatırken; "Hülya, o dönem evli olan Tanju Çolak ilişkisinde de ona büyü yaptırmıştı" iddiasında bulundu.

ŞİMDİLİK SESSİZ KALDI

Sivri diliyle tanınan Hülya Avşar'ın kendisini hedef alan Erol Köse'ye nasıl bir yanıt vereceği şimdiden merak konusu oldu.

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz