DOLAR
50,047
▲%0.06
EURO
56,392
▲%0.32
ALTIN
6626,93
▲%1.4
BIST-100
11586
▲%0.94
Ankara hava durumu9/11°
FacebookXInstagramYouTube

Taraftar Barut Gibi, Eskişehir Alev Alev

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Medipol Başakşehir ile karşı kaşıya gelip yenilen Eskişehirspor'un maçı kaybetmesi üzerine, taraftarlar tribünleri ateşe verdi.

  • | Medya Spot

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Medipol  Başakşehir sahasında 2-1 mağlup olan  Eskişehirspor'un taraftarları maç bitiminde tribünleri ateşe verdi.

3 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Maçı kaybeden  Eskişehirspor taraftarı, maçın sonunda açık tribündeki koltukları yakmaya başladı. Taraftarların koltuk parçalarını atması yüzünden 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Saha içine giren binlerce taraftar, kale fileleri ve direklerine ile reklam panolarını sökmeye başladı.

Yangın, soyunma odalarına giden merdivenlere de sıçradı. Öte yandan sahadan ayrılan taraftarlar, tribünden koltukları da beraberinde götürdü.

Haber ve fotoğraflar: cengiz Uysal

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz