DOLAR
50,150
▲%0.2
EURO
55,921
▼%-0.62
ALTIN
6556,39
▼%-0.6
BIST-100
11483
▲%1.32
Ankara hava durumu1/7°
FacebookXInstagramYouTube

Taraftar ıslıkladı, Emenike isyan eti

53. dakikada Emre ile pas tartışması yaşayan Emenike, kendisini protesto eden taraftarlara tepki gösterdi. İsmail Kartal da bunun üzerine Nijeryalı futbolcuyu çıkarıp Webo’yu aldı..

  • | Medya Spot

Fenerbahçe-Gaziantepspor maçının 53. dakikasında herkesi şoke eden bir olay yaşandı. Önce Emre Belözoğlu ile Emmanuel Emenike, pas tartışması yaşadı.Yaklaşık 30 saniye süren tartışma tribündeki taraftarları da gerdi. Sarı lacivertli taraftarlar, o dakikaya dek vasat bir oyun sergileyen Emenike’ye ıslıklamaya başladı. Buna sinirlenen Nijeryalı futbolcu, “Bağırın bağırın, devam edin” dercesine iki elini havaya kaldırdı.Bunun üzerine Emre Belözoğlu, Diego Ribas, Bekir İrtegün ve Caner Erkin taraftarlara, “Yapmayın” diye işaret yaptı. İlerleyen dakikalarda top Emenike’nin ayağına geldiğinde taraftarların bir bölümü alkışlarken, bazıları da protesto etti.

Teknik direktör İsmail Kartal, demoralize olan Emenike’nin bu durumunun takıma zarar vermemesi için hemen Webo’yu oyuna alıp, Nijeryalı futbolcuyu kenara aldı. Emenike oyundan alındıktan sonra direkt soyunma odasına gitti.

ı

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz