DOLAR
49,947
▲%0.08
EURO
55,895
▼%-0.03
ALTIN
6412,78
▼%-0.62
BIST-100
11165
▼%0
Ankara hava durumu10/14°
FacebookXInstagramYouTube

Tekin’den İhraç Kararına Sert Tepki

Gürsel Tekin, CHP’den ihraç kararını kabul etmediğini söyledi. Tekin, sürecin hukuksuz olduğunu savunarak, "AK Parti yargısı diye bağırıyorsunuz, siz daha beter durumdasınız" dedi.

  • | Medya Spot

Gürsel Tekin'in CHP İstanbul İl Yönetimi’ne kayyım olarak atanmasıyla başlayan kriz yeni bir boyuta taşındı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Tekin hakkında partiden ihraç süreci başlatıldığını duyurdu. Gürsel Tekin, tv100’de yayımlanan Başak Şengül ile Doğru Yorum programına konuk olan Gazeteci Murat Kelkitlioğlu’na ihraç kararını değerlendirdi.

'KABUL ETMİYORUM'
Kelkitlioğlu, Gürsel Tekin’in kendisine yaptığı açıklamada, şunları dediğini aktardı: "Ben bu kararı kabul etmiyorum. AK Parti yargısı diye bağırıyorsunuz, siz daha beter durumdasınız. Bana sormadan benim ifademi almadan, ben bir savunma yapmadan beni ihraç edemezsiniz. Disiplin kuruluna veremezsiniz."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz