DOLAR
50,048
▲%0.06
EURO
56,480
▲%0.48
ALTIN
6640,84
▲%1.61
BIST-100
11478
▼%0
Ankara hava durumu9/11°
FacebookXInstagramYouTube

Türk Sporunun Acı Günü!

Adıyaman Belediyespor Hentbol Takımı'nı Kayseri'ye getiren midibüs Sarız İlçesi Ayranlık Mevkii'nde sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu devrildi. .

  • | Medya Spot

Kazada hentbolculardan 21 yaşındaki Sadık Ünlü ve 20 yaşındaki Ahmet Öztürk öldü, 11 kişi yaralandı. Yaralılar, Pınarbaşı ve Kayseri'deki hastanelere nakledildi.
Kaza akşam saatlerinde meydana geldi. Adıyaman Belediyespor Hentbol Takımı'nı maç için Kayseri'ye getiren sürücü İsmail Üçkardeş, yönetimindeki 02 LC 387 plakalı midibüsün direksiyon kontrolünü henüz bilinmeyen nedenle yitirdi. Savrulan midibüs yolun sol tarafında şarampole devrilip ters döndü. Bir anda kendilerini can pazarında bulan hentbolculardan bazıları kırılan camdan çıkarken, çoğu araç içinde sıkıştı.
Kazanın duyulması üzerine olay yerine sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Hentbolculardan Sadık Ünlü kaza yerinde yaşamını yitirirken yaralanan 12 kişi ambulanslarla Pınarbaşı ve Kayseri'deki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.
BİR SPORCU DAHA HAYATINI KAYBETTİ
Adıyaman Belediyespor Hentbol Takımı'nı Kayseri'ye getiren midibüsün Sarız İlçesi Ayranlık mevkiinde devrilmesi sonucu meydana gelen kazada bir sporcu daha hayatını kaybetti. Kazanın ardından bölgeye gönderilen hava ambulansı ile Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan 20 yaşındaki Ahmet Öztürk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Kaynak:Gerçek Gündem

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz