DOLAR
50,046
▲%0.06
EURO
56,491
▲%0.5
ALTIN
6654,20
▲%1.81
BIST-100
11478
▼%0
Ankara hava durumu9/12°
FacebookXInstagramYouTube

Türkeş'in iki çocuğu da Meclis'e Girdi

MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş Taş İyi Parti'den, Yıldırım Tuğrul Türkeş ise AKP'den aday olarak girdikleri seçimde milletvekili olmayı başardı.

  • | Medya Spot

Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimleri için Türkiye, dün sandık başına gitti. Alparslan Türkeş'in çocukları da iki ayrı partinin milletvekili aday listelerinde yer almıştı.

Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş Taş, Adana'da İyi Parti'nin milletvekili adayı, Yıldırım Tuğrul Türkeş ise Ankara 1. Bölge'de AKP'nin vekil adayı olarak seçime girdi.Ayyüce Türkeş Taş Tuğrul Türkeş

Ayyüce Türkeş Taş, Adana'da İyi Parti listelerinden girdiği seçimi kazandı ve milletvekili oldu. AK Parti'den Ankara 1. Bölge ilk sıradan aday gösterilen Tuğrul Türkeş de milletvekili olmayı başardı.

Bu sonuçlarla Türkeş'in her iki çocuğu da 28. dönemde Meclis'te yer alacak.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz