DOLAR
50,047
▲%0.06
EURO
56,276
▲%0.11
ALTIN
6651,91
▲%1.78
BIST-100
11473
▼%-0.04
Ankara hava durumu7/12°
FacebookXInstagramYouTube

Türkiye Gazetesi Haber MerkezineTaze Kan

Bir süre önce Ankara'nın deneyimli gazetecisi Çetiner Çetin'in Yeni Şafak Gazetesi'nden transfer ederek haber müdürü olarak kadrosuna katan Türkiye Gazetesi Ankara Bürosu, yeni atılımlar yapıyor.

  • | Medya Spot

Haber Merkezi kadrosunda yeniden yapılanmaya giden gazeteye, Ankara'nın deneyimli muhabiri Ünsal Ergel de katıldı.

Savunma ve güvenlik alanında yazdığı önemli ve dikkat çeken haberleriyle bilinen Ergel'in, yine bu alanda çalışacağı öğrenildi. 

Gazeteciliğe 1991 yılında Fotomaç Gazetesinde başlayan Ergel, sırasıyla Sabah, CTV, NTV, Hürriyet ve ANKA Haber Ajansı gibi önemli kurumlarda Polis-Adliye, Yargı, Güvenlik, Savunma ve Parlamento muhabirliği de yapmıştı.

Son olarak kayyum atanan Bugün Gazetesi'nde de Parlamento Şefliği yapan Ergel, habercilik dalında çok sayıda ödülü bulunuyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz