DOLAR
50,150
▲%0.2
EURO
55,921
▼%-0.62
ALTIN
6556,39
▼%-0.6
BIST-100
11483
▲%1.32
Ankara hava durumu2/6°
FacebookXInstagramYouTube

Tv em'de Tazminatlar Ödeniyor!

Kapanma kararı alan Tv em’in sahibi eski Bakanlardan Mehmet Ali Yılmaz, işsiz kalan 100’e yakın personeline hem maaşlarını verdi hem de kuruşu kuruşuna tazminatlarını veriyor

  • | Medya Spot

4 yıldan bu yana yayın hayatında olan TV em’in sahibi Mehmet Ali Yılmaz, şubat ayı başında kapanma kararı aldı. Bu kararı personeline bildirirken, Şubat maaşlarını ve kıdem tazminatlarını da kuruşuna kadar alacaklarını de belirtti.
 
Çalışanların maaşlarını hiç aksatmayan ve her ayın 5’inde ödeyen eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz, işten ayrılanların da Şubat maaşını da 5 Şubat’ta yatırdı. Yılmaz, söz verdiği gibi eski çalışalarının tazminatlarını dün itibariyle kuruşu kuruşuna ödedi.
 
İşsizliğin hat safhaya ulaştığı, işten atılanlara tazminat ödenmediği, mahkemelerde dağ gibi biriken tazminat davalarına, aylardır maaş alamadıkları için borç içinde yüzen gazetecilerin doldurduğu bir ortamda, bir medya patronu olan Mehmet Ali Yılmaz’ın çalışanlarına karşı bu davranışı “Allah Razı Olsun” dedirtti.
 
Günümüzde, “örnek bir patron” imajı sergileyen Devlet eski bakanı Mehmet Ali Yılmaz,
Tv em ekranını mecburiyet karşısında kapatmış ve kapanma gerekçesini, “reklam alımları konusunda zorluk” olarak belirtmişti. Yılmaz, "Sevmiyorlar bizi, sempati kazanamadık" diyerek reklam pastasından pay alamadıkları için kanalın kapatılacağını söylemişti

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz