DOLAR
50,150
▲%0.2
EURO
55,921
▼%-0.62
ALTIN
6556,39
▼%-0.6
BIST-100
11483
▲%1.32
Ankara hava durumu-1/4°
FacebookXInstagramYouTube

Twitter'ın Başına Yeni İsim!

Twitter'ın başına Google'ın eski üst düzey yöneticisi ve İran doğumlu Kordestani getirildi.

  • | Medya Spot

Twitter, yönetim kurulu başkanlığı görevine Google'ın eski üst düzey yöneticisi İran doğumlu ABD vatandaşı Omid Kordestani'yi getirdi.

Google'a 1999 yılında giren 53 yaşındaki Kordestani, 10 yıl bu şirkette farklı görevlerde bulundu.

Kordestani geçen yıl yeniden Google'a girip, şirketin Alphabet çatısı altında yeniden yapılandırılması sürecinde danışman olarak çalıştı.

Twitter'da yönetim kurulu başkanı olan Kordestani, Twitter hesabından "Şahane iş yapan ve dünyayı dönüştüren bir şirkette çalışmak ender bir durumdur. Böyle üç şirkette çalışma şansım oldu: Netscape, @google, @twitter" yazdı.

Twitter'ın baş yöneticisi Jack Dorsey de Kordestani'nin, kendisini ve diğer üst düzey yöneticileri yetiştirip şirkete üst düzey yeteneklerin kazandırılmasına yardımcı olacak "deneyimli ve başarısı ispatlanmış bir lider " olduğunu söyledi.
Dorsey'den önce Twitter'ın patronu, 1 Temmuz'a kadar beş yıl boyunca bu görevi yürüten Dick Costolo'ydu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz