DOLAR
50,150
▲%0.2
EURO
55,921
▼%-0.62
ALTIN
6556,39
▼%-0.6
BIST-100
11483
▲%1.32
Ankara hava durumu2/6°
FacebookXInstagramYouTube

Ünlü Dizinin Ekibi Ayaklandı

Yapımını Limon Film'in üstlendiği Savaşçı dizisinin set ekibi maaşlarını alamadıklarını iddia ediyor. Set işçileri bir bildiri yayınlayarak yapım şirketine seslendi.

  • | Medya Spot

Fox TV'de yayınlanan Savaşçı dizisinin set işçilerinin maaşlarını alamadıkları ileri sürüldü.

Sosyal medyada açılan #SavasciEkipHakkiniAriyor etiketiyle çalışanlar mağduriyetlerini dile getirdi ve bir bildiri yayınladı.

Bildiride 'Savaşçı ekibi hakkını arıyor! Bu bildiri kar kış demeden ailelerinden ve sevdiklerinden uzakta çalışan set işçilerinin hak arama bildirisidir. Bizler dizilerde seyrettiğiniz kahramanların saçını makyajını yapan kostümlerini tasarlayan repliklerini hatırlatan en iyi açıyı yakalmaya çalışan yaptığı işi layıkıyla yapan emekçileriz. Lütfen sesimize ses olun. Yaptığımız işin hakkını verdik, hakkımızı istiyoruz. Bu zor günlerde emekçileri parasız bırakıp hiçbir ödeme sözünü yerine getirmemiştir. Açız ve borç içindeyiz. Bu ayıp bizim değil. Bizi görüp duyan herkesten paylaşım yapıp farkındalık yaratmasını rica ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Başrollerinde Berk Oktay, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu'nun yer aldığı Savaşçı dizisinin yapımını Limon Film üstleniyor.

Atilla Taş, set ekibinin bildirisini paylaşıp duruma dikkat çekti:

“Savaşçı” dizsini izleyenler! O diziyi çeken ekip şu an zor durumda! @LimonFilm @FOXTurkiye bu insanların hakkını yiyemezsiniz! Emek yemeyin! pic.twitter.com/P3JjSBoKAI

— Atilla Taş (@AtillaTasNet) April 23, 2020
 

Sosyal medyada açılan etikette, set işçileri mağduriyetlerini bu mesajlarla ifade etti:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz