Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,2423
EURO
44,6905
IMKB
9.487,000
ALTIN
4.176,780
 
Hava Durumu ANKARA
15 / 29 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
UĞUR DÜNDAR'DAN ERDOĞAN'A CEVAP
UĞUR DÜNDAR DAN ERDOĞAN A CEVAP
 
Ergenekon’a ailesinin karıştırılmasına gösterdiği tepki nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Bu aralarda ciddi manada kimyası bozulmuş durumda” şeklinde eleştirilen Star Haber Grup Başkanı Uğur Dündar, “Bu sözleri Başbakan’a hiç yakıştıramadım” dedi.
 
29.3.2009 - 09:10
Erdoğan'ın NTV’de katıldığı bir programda kendisi hakkında söylediği sözleri üzüntüyle karşıladığını söyleyenDündar, , “Ben çok üzüldüm, sayın Başbakan tüm seçim propagandasında ‘Benim aileme iftira atıyorlar, mahremime giriyorlar’ şeklinde açıklamalar yaptı.
Başbakan’ın sadece AKP’nin değil, tüm Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanı olduğunu ve her vatandaşın aile mahrimiyetine aynı saygıyı göstermesi gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

‘Başbakan’ın hışımı’

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasında “Memuriyetini tam anlamıyla gayet güzel bir şekilde yerine getiriyor” sözlerine ilişkin de Oündar , “Benim ‘memur olduğumu’ söylemiş, yani ima ettiği benim Aydın Doğan’ın memuru olduğum. Memur olduğum doğru, ama ben halkın gerçekleri öğrenme hakkının memuruyum. Bu nedenle gelmiş geçmiş bütün iktidarlarda olduğu gibi, Sayın Başbakan’ın da hışmını çekmekteyim ve bu memuriyet görevimden, yani halkın gerçekleri öğrenme hakkını savunmaktan vazgeçmemi istiyor, izlemini alıyorum” dedi.
Uğur Dündar,  Başbakan Erdoğan’ın üslubu nedeniyle üzüntü içinde olduğunu ifade etti ve “kimyası bozulmuş” sözlerine yönelik olarak da şunları söyledi:

‘Kalbi kin ve öfke kaplı’

“Bence onlar bir başbakana hiçbir şekilde yakışmayan ve cevap vermeye de değer görmediğim deyimler. Yani hiç yakıştıramadığımı söylemek isterim. Ben Başbakan’dan, Sayın Adalet Bakanı’nın davranışını örnek almasını beklerdim. Sayın Bakan, benim tepkimi ve hassasiyetimi anlayışla karşıladığını ifade etmişti.
Bu bir olgunluktur ama anlıyorum ki Sayın Başbakan’ın kalbini kaplayan kin ve öfke duyguları, kendisi gibi düşünmeyen vatandaşların haklarını ve aile mahrumiyetini de hiçe saydığını gösteriyor.”

Haberal’ın kasası yok

Başkent Üniversitesi Hukuk Müşavirliği’nden yapılan açıklamada da Rektör Prof. Dr. Mehmet Haberal’ın hiçbir bankada kiralık kasası bulunmadığı bildirildi. Açıklamada “Kendisinin kapalı kapılar ardında söyleyecek sözü veya kamuoyundan herhangi bir gizlisi saklısı olmadığı gibi, hiçbir bankada da kiralık kasası bulunmamaktadır. 27 Mart itibarıyla BDDK’ya başvurularak, bu konuyla ilgili yasal hakların kullanılacağı bilinmelidir” denildi.

Haber: Milliyet


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


"BENİ ERGENEKON'A ÇEKMEYE ÇLIŞIYORLAR"

ÇOCUKLARININ SİGORTALI OLDUĞUNDAN HABERİ YOKMUŞ

DANİMARKALI SAVCILAR ROJ TV İÇİN GELDİ
»  PLASTİK SU ŞİŞESİNDE KADINLIK HORMONU
»  KOL VE KALÇASI KIRILMIŞ
»  BENZİN VE MOTORİN'E ZAM!
»  YAZICIOĞLU'NUN CENAZESİ SALI GÜNÜ DEFNEDİLECEK
»  11 YAŞINDAKİ SEÇMEN
»  BEYOĞLU KAYMAKAMLIĞI'NA SAHTE SEÇMEN BASKINI
»  ZANNEDERSİN HİMALAYA'DIR
»  YSK'DAN CEP TELEFONU UYARISI
»  KANADOĞLU: İDDANAME BENİ ŞAŞIRTMADI
»  FLAŞ.. "İHMAL VE EKSİK VARSA TESPİT EDİLECEK"
»  İHA MUHABİRİ İSMAİL GÜNEŞ'İN CENAZESİ BULUNAMADI
»  "O, YİĞİT BİR ANADOLU EVLADIYDI"
»  ÖTV VE KDV İNDİRİMİNİ YAPMAYAN UYANIKLARA SIKI DENETİM
»  MHP'Lİ ENGİNYURT'TAN HÜZÜNLÜ YAZI
»  BAHÇELİ: RUHLARI ŞAD, MEKANLARI CENNET OLSUN
»  YSK'DAN,PUSULA GÖRÜNTÜLEME UYARISI
»  YAZICIOĞLU'NUN NAAŞI DAĞDAN İNDİRİLDİ
»  GENEL BAŞKANIMIZI KAYBETTİK!
»  4 CESET KURTARMA HELİKOPTERİNE ALINDI!
»  KRİZ, 50 MİLYON KİŞİYİ İŞSİZ BIRAKACAK
»  BBP'DEN ŞOK EDEN AÇIKLAMA
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.