Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,4592
EURO
45,5672
IMKB
9.312,000
ALTIN
4.352,060
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
VALİLİK TEPKİ ÇEKEN O SAÇMA YAZIYI KALDIRDI
VALİLİK TEPKİ ÇEKEN O SAÇMA YAZIYI KALDIRDI
 
Ordu Valisi Ali Kaban, `Çağdaş uygarlık saçma kavram' sözü tepki çekince...
 
14.8.2009 - 04:15
Valilik internet sitesi konuşmayı kaldırdı


ORDU Valisi Ali Kaban'ın son kararnamede tayinleri çıkan vali yardımcıları ile kaymakamlar için verdiği yemekte yaptığı ve `çağdaş uygarlık' için `saçma kavram' dediği konuşma, bugün valiliğin resmi internet sitesinden çıkarıldı.

Vali Kaban'ın konuşma metni, basında haber olarak yer aldıktan sonra gelen tepkiler üzerine bu sabah apar topar Ordu Valiliği'nin resmi internet sitesinden kaldırıldı. Ancak Vali Ali Kaban'ın eşi Neriman Kaban tarafından yardım yapıldığı belirtilen yoksul ve yardıma muhtaç insanların adları ve adresleri açıklanarak teşhir edildiği ana sayfadaki `Sosyal Yardım Çalışmaları' başlıklı bölüm ise kaldırılmadı.

Ordu Valiliği'nin `www.ordu.gov.tr' adresli web sitesinde Vali Ali Kaban ve türbanlı eşi Neriman Kaban'ın geçen 2 Ağustos tarihinde son kararname ile tayinleri çıkan vali yardımcıları ile kaymakamlar için bir yemek verdikleri duyurulmuştu. İl Emniyet Müdürlüğü'ne ait Deniz Şube Lokali'nde düzenlenen yemekte Vali Ali Kaban'ın yaptığı konuşmanın metni sitenin `Haberler' başlığı altındaki bölümde `Vali Ali Kaban, Mülki İdare Amirleri için Veda Yemeği düzenledi' başlığı ile yer aldı. Vali Kaban, burada yaptığı konuşmada, "...Mülki idare amiri gittiği yerde, gittiği yerin şartlarına uygun olarak oranın hakikaten hayatın gerisinde kalmaması için çağdaş uygarlık gibi saçma sapan kavramların söylemeyeceğim, hayatın gerisinde kalmaması için maddi manevi, ekonomik teknik, eğitim her şey dahil elinden geleni yapmış bir idaredir. Yüzyıllardır bu gelenek bir şekilde devam etmiştir ve sizler, bizler ve sizler devam ettireceksiniz..." demişti. Vali Kaban aynı konuşmada, "...Hakkını vermiyorsa insanlar idareciliğin, bir üst idareci olarak da biz üzerimize düşeni yapıyoruz. O klasik kaide gereğince Nus ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanı hakkı kötektir kaidesini uyguluyoruz..." ifadelerine yer vermişti.

VATAN


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


KÜRT AÇILIMINDA DİLİN PAYI: KIRO KELİMESİ

OSMAN ÖCALAN'DAN MESAJ VAR!

HERKES BOŞ GEZERKEN ONUN OĞLU ANINDA İŞ BULDU!
»  "UMUT EDİYORUZ HAYAL KIRIKLIĞI YARATMAZ"
»  DİYARBAKIR'DA KÜRTÇE BİLEN POLİS ALINACAK
»  PKK'LI OĞLUNUN MEZARINA ŞEHİT YAZDIRAN BABA'YA BERAT!
»  İŞTE HÜKÜMETİN İMRALI PLANI!
»  "SAYIN BAHÇELİ, ÖNCE HADDİNİ BİL"
»  "TECAVÜZCÜ BAŞKA ŞEHİRDE YAŞASIN"
»  PKK'YA EN ÇOK ŞEHİT VEREN İL!
»  O FOTOĞRAFI ÇEKENİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
»  ADANA EMNİYETİNDE TELEKULAK İDDİASI
»  ŞEHİT AİLELERİ :"AÇILIM EN BÜYÜK İHANETTİR"
»  "ERGENEKON BENİM VE ÜLKEMİN SORUNU SİZE NE"
»  ERDOĞAN'IN KARNINA YUMRUK
»  KILIÇDAROĞLU'NDAN 76 MİLYON DOLARLIK SORU?
»  İSRAİL'DEN TÜRKİYE'YE REST..!
»  KILIÇDAROĞLU'NDAN ÇOK SERT "HAYAT KADINI" YANITI
»  O VALİYE GÖRE, "ÇAĞDAŞLIK SAÇMA"
»  DOLARDA HIZLI YÜKSELİŞ BEKLEMEYİN
»  KAHVE VE ÇAY ALZHEİMER RİSKİNİ AZALTIYOR
»  DÖRT KOL VE BACAKLA DOGDU,TANRI İLAN EDİLDİ!
»  GOOGLE'DAN YENİ ARAMA MOTORU
»  DOĞAN GRUBUNUN DÖNÜŞÜM BİADI...
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.