Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,3912
EURO
47,0429
IMKB
10.366,000
ALTIN
4.347,240
 
Hava Durumu ANKARA
16 / 33 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
VERGİYE GELİNCE CİMRİ AMA YAĞCILIKTA ÜSTÜNE YOK!
VERGİYE GELİNCE CİMRİ AMA YAĞCILIKTA ÜSTÜNE YOK!
 
Yağcılığı ses getirdi ve Bakan bile arayıp Erdoğan ilanı için teşekkür etti!
 
7.2.2009 - 00:33
BURSA’da geçen yıl 11 yaşındaki oğlu Tahsin'e, helikopter kiralayıp statta binlerce kişiyi ağırlayarak görkemli sünnet düğünü yapmasıyla gündeme gelen emlakçı 48 yaşındaki İsmail Dengiz, şimdi de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Davos'daki tavrı için yerel gazeteye tam sayfa destek ilanı verdi.

Kentin merkez Nilüfer İlçesi'ne bağlı Kayapalı Beldesi'nde emlakçılık yapan İsmail Dengiz, dillere destan sünnet düğünüyle gündeme geldikten sonra dolandırıcılıktan cezaevinde yattığı ortaya çıkmıştı. Hakkında vergi incilemesi başlatılan ve halen açılan soruşturmalar devam eden İsmail Dengiz, bugün Bursa'da yayımlanan bir yerel gazeteye verdiği tam sayfa ilanla yine gündeme oturdu.

Başbakan Erdoğan'ın, Davos'ta İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'le katıldığı Gazze oturumundaki tavrını ve Filistin politikasını desteklediğini söyleyen İsmail Dengiz'in yerel gazeteye verdiği ilan şöyle:

“Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, Filistin meselesini ele alışı ve Davos’ta Gazze ile ilgili tartışmada sergilediği tavır nedeniyle bir Türk milliyetçisi olarak bizi gururlandırdığı için kutluyor ve bu davada hep yanında olduğumu belirtmeyi bir borç biliyorum. İsmail Dengiz Kayapalı Emlak Ofisi”

“PARTİDEN TEŞEKKÜR GELDİ”

Emlakçı İsmail Dengiz kendisiyle görüşen DHA muhabirine, yerel gazeteye Başbakan Erdoğan'a destek için ilan vermeyi vatandaşlık görevi gördüğünü söyledi.

İlanlarını yerel ve ulusal basında üçer beşer gün arayla yayımlamayı sürdüreceğini söyleyen Dengiz, bu hareketinden dolayı AKP'lilerin kendisine teşekkür ettiğini söyledi.

Dengiz, “İlanın yayınlanmasından sonra AKP Genel Merkezi üyelerinden bazıları ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve milletvekilleri beni telefonla arayarak, yurttaş olarak verdiğim bu destekten dolayı teşekkürlerini ve şükranlarını bildirdiler. Bundan sonra da Filistin’deki kardeşlerimiz için maddi ve manevi imkanlarımız ölçüsünde ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Sünnet düğünüyle gündeme geldi

BURSA'da Kayapalı Arsa İnşaat ve Emlak Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Dengiz, iki kızından sonra dünyaya gelen ve babasının adını verdiği oğlu Tahsin için geçen ağustos ayında 3 gün 3 gece dillere destan sünnet düğünü yaptı. Helikopter ve stat kiralayan İsmail Dengiz eşi, kızları ve sünnet olacak oğlu ile kent üzerinde helikopterle tur attıktan sonra stada indi. Sünnet düğününde hem mevlit okutuldu, hem sanatçılar ve mehter takımı konser verdi.

Gazeteye ilan verip davet etitği yaklaşık 10 bin kişiyi ağırlayıp, davetlilere tavuklu pilav, ayran ve helva ikram eden İsmail Dengiz, sünnet töreninde siyasi partilere seslenip, yapılacak ilk genel seçimde kendisine birinci sıra adaylık verilmesi halinde kabul edeceğini söyledi.
Bu görkemli sünnet düğünüyle gündeme gelen İsmail Dengiz'in, Bursa Vergi Dairesi’ne verdiği 2007 yılı şahsi ticari kazanç gelir vergisi beyannamesinde 8 bin 500 bin TL kazanç gösterip 1325 lira vergi ödediği ortaya çıkınca inceleme başlatıldı. Bu kadar harcama yapan dengiz'in üzerine kayıtlı sadece emlak bürosu olduğu ortaya çıktı.

Açıklamalarında “Pırıl pırıl bir insanım” diyen İsmail Dengiz'in, bir ara sahtecilikten cezaevinde yattığı ortaya çıktı. Geçen kasım ayında dolandırıcılık suçlamasıyla yine gözaltına alınan Dengiz, çıkarıldığı mahkemede, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak/KanalD



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


SEÇİM RÜŞVETİNİN ALTINDAN RANT ÇIKTI

GÖÇEK'İN GÖKSU VE MOGAN'DAKİ İÇKİ YASAĞI KARARI MAHKEMEDEN DÖNDÜ

"BİZİ KAMPLARA AYIRDILAR"
»  MAHKEMEDE EDİLEN YEMİN DEĞİŞİYOR!
»  AMELİYAT OLMAK İÇİN TAM 16 YIL BEKLEDİ
»  BEŞ İNSAN EMBRİYOSU KOLONLANDI
»  GÜVENLİK MÜSTEŞARLIĞI KURULUYOR
»  ERGENEKON SANIĞI'NDAN ŞOK İHALE İDDİASI
»  FLAŞ..FLAŞ.. SOMALİ'YE ASKER GÖRDERME TALEBİ
»  BEDAVA DOĞAL GAZ VERECEK
»  UNAKITAN,BEYİN KANAMASI MI GEÇİRİYOR?
»  RUM LİDERDEN TEHDİT: "TÜRKİYE AB'YE GİREMEZ"
»  ERDOĞAN'DAN "ŞİŞLİ'Yİ SARIGÜL'E KAPTIRMAYIN" TALİMATI
»  TBMM ADALET KOMİSYONUNDA "ERBAKAN" TARTIŞMASI
»  MECLİS, KYOTO PROTOKOLÜNÜ KABUL ETTİ
»  İZMİR, ALİAĞA'DA PATLAMA
»  AKP’Lİ KURT’TAN 'İMRALI’YA DA GİDİLSİN' ÖNERİSİ
»  BAŞINA ÇUVAL GEÇİRİLEN ASKERLERİ BAŞBAKAN KURTARMIŞ
»  CHP'Lİ VEKİL'DEN BİRDAL'A:"KAŞINMA"
»  DTP'Lİ TUĞLUK: "SORUN ÇÖZELECEKSE 50 YIL CEZAYA RAZIYIM"
»  'ÇARŞAFA DOLANMA "SORUSU CHP'Lİ ANADOLU'U KIZDIRDI
»  MECLİS, CEZAEVLERİ'Nİ ARAŞTIRACAK
»  KIŞ ORTASINDA BAHAR SONA ERİYOR
»  DTP'NİN, AKP'Yİ BÖLÜCÜLÜKTEN KAPATTIRMA HESABI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.