DOLAR
50,150
▲%0.2
EURO
55,921
▼%-0.62
ALTIN
6556,39
▼%-0.6
BIST-100
11483
▲%1.32
Ankara hava durumu2/6°
FacebookXInstagramYouTube

Vietnam’da 'Koronaburger' Yaptılar!

Vietnam’da bir restoran “koronaburger” satışına başladı

  • | Medya Spot

Vietnam'ın başkenti Hanoi'de bir restoran işletmecisi, dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs'ün (Covid-19) mikroskobik görüntülerinden ilham alarak, yeni bir hamburger ekmeği yaptı. Restoran sahibi, 'koronaburger' sayesinde insanların, kendilerini psikolojik olarak daha iyi hissedeceğini düşündüğünü söyledi.

Korona burger fikrini, aralarında yaptıkları "korktuğun bir şey varsa, onu yemelisin" şakasından yola çıkarak bulduğunu belirten şef Hoang Tung, bu şekilde düşünmenin küresel salgına rağmen insanları az da olsa neşelendireceğini söyledi.

Bütün dünyayı etkisine alan Koronavirüs nedeniyle Vietnam'da bir çok iş yeri kapatılırken, koronaburgerin mucidi Hoang Tung'un dükkanı bir günde 50 'koronaburger' sattı.

Toplam 158 vakanın rapor edildiği Vietnam'da, Koronavirüs sebebiyle ölümle sonuçlanan vaka saptanmadı.

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz