Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,9344
EURO
44,2717
IMKB
9.356,000
ALTIN
4.203,630
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
YILDIRIM DEMİRÖREN BAŞKANLIĞI BIRAKIYOR
YILDIRIM DEMİRÖREN BAŞKANLIĞI BIRAKIYOR
 
Demirören Habertürk` e Beşiktaş Başkanlığını bırakacağını açıkladı ...İşte Yıldırım Demirörenin gündemi değiştirecek, ses getirecek açıklamaları
 
18.11.2005 - 21:42

Başkanlığı bırakmaya karar verdim. Arkadaşlarla da konuşacağım. Yönetim Kurulu ile oturup, arkadaşlarımla da düşünüceğiz. Ben babam vasıtasıyla bu camianın içinde büyüdüm. 4 sene aktif yöneticilik yaptım. Çocukluk hayalim başkanlıktı.

İstifa ettim, işime döndüm. Serdar Bilgili istifa ettiği gün, ailemle tatildeydim. İlk gün şunu söyledim, "Hiçbir zaman başkanlığa aday olmam. Serdar Başkan bıraktıktan sonra ancak aday olurum" dedim. Başkanlığa gelirken, bütün çalışmamı bir ay içinde yaptım. Öncesinde asla başkanlığı düşünmedim. Camia takdir etti, seçildik.

Camia öyle bir hale gelmişki, kavgadan rant kazanıyorlar. Fikret Orman gibi bir dostumla beni koparttılar. Benim dostum, biz beraber büyüdük. Etraf rant sağlamak için bizi koparttılar. Düşünün... Şu an hala da Beşiktaş kaybediyor. Beşiktaş her geçen gün kaybediyor. Camia küçülüyor...

Fulya projesini kesiyorlar, engellemeye çalışıyorlar. "Bankaları arıyorlar, kredi vermeyin Beşiktaş`a" diyorlar. Çünkü Beşiktaş yönetimi gitsin, menfaatlerine göre başka yönetim gelsin. Bir şeyin farkında değiller. Yönetimler gider de zarar gören Beşiktaş olur... Ben Demirören ailesinin ferdiyim, bir işadamıyım. Şu an babamı bu işe karıştırıyorlar. "İnsan 40 sene zengin 40 sene fakir yaşar" diye... Niye biliyor musunuz, "İnsan 40 sene babasının ismiyle, 40 sene onun parasıyla yaşıyor"... Yapılan şey koltuk hırsıdır. Bu nasıl iştir?

Ben bu kulüpten bir şey beklemiyorum. Bugün babamı sokan, yarın karımı sokar, çocuklarımı sokar. Özel hayatıma karışırlar. Bu ne biçim hırstır. Ben Beşiktaş için mücadele etmeye çalışıyorum. Onlar rant için mücadele ediyorlar. İçeriden bu işten menfaat bekleyenler yapıyor.

Kavgadan rant çıkartanlar var. Karşı taraftan değil benim yönetimimden de aynı rantı çıkarmaya çalışanlar var.

Beşiktaş`ın içinin temizlenmesi lazım. Yapamıyorsun. Sessiz çoğunluk nerede? Bunu onların yapması lazım, onlar da ortada yok... Tek başınasın. Yönetim Kurulu ile beraber mücadele ediyorsun. Biz 14 kişi nereye kadar mücadele edeceğiz. Biz kendi içimizde kavga ediyoruz, rakiplerimiz aldı başını gidiyor. Bizim onlarla mücadele etmemiz lazım. Sonra herşey futbol değilki. İki ay önce Türkiye`nin en iyi başkanı bizdik.

"Git" derken bile hakarete varan eleştiriler yapılıyor. İğneyi kendimize, çuvaldızı başkasına batıralım.

Bir hafta Antalya`da kafamı dinleyip, sonra yönetim kurulu arkadaşlarımla konuşacağım. Bırakma kararımı bir-iki yönetici arkadaşım ve siz biliyorsunuz.

Üzgünüm, üzgünüm. Bu camiaya yazık oluyor. Haftaya Sivas maçından sonra yönetim kurulu yapacağız. Normalde pazartesi yönetim kurulu var ama iptal edeceğim. Üzgünüm çok.

Biz bu göreve gelirken Beşiktaş aşkıyla geldik. Şimdi bu aşka n`oldu? Nereden geldi bu hırs? Nereden geldi bu kavgalardan rant sağlamak? Beşiktaş`ın içi karmakarışık.

Biz Beşiktaş`ın içinde, Beşiktaş`ın kötülüğünü tartışan Beşiktaşlıları tartışalım, bunlara gelmeliyiz. Beşiktaş`ın en hassas noktası olan Divan Kurulu`ndaki konuşmaları bile marifetmiş gibi yazıyorlar. Biz ne yapıyoruz ya? Ne yapmaya çalışıyoruz?

İstifa kararımdan hiç kimsenin haberi yok. Karım, çocuklarım dahil kimseyle konuşmadım...

Habertürk



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


BEŞİKTAŞ'TA ŞOK... DEMİRÖREN İSTİFA EDİYOR

DENİZ BARIŞ OLAYINODA MUTLU SON...

"FATİH TERİM İSTİFA ETMELİ"!
»  PFDK'DAN BAŞKANLARA CEZA
»  ŞİKECİ ALMAN HAKEME 2 YIL HAPİS CEZASI VERİLDİ
»  AKP'Lİ VEKİL'DEN SAKARYASPOR'A TEHDİT'E TEPKİ
»  HAKAN 'HELE ŞÜKÜR' VEDA EDİYOR!
»  TOROĞLU TOPA TUTTU...
»  TERİM: ''İKİ MAÇI DA 12'YE KARŞI 11 OYNADIK''
»  TERİM HAKEME ATEŞ PÜSKÜRDÜ
»  ZAFER İÇİN 1 GOL LAZIM...
»  İSVİÇRE MEDYASINDA KARŞILAMAYA TEPKİ " YUH" OLDU
»  TÜRKİYE'YE HALTER'DE AĞIR CEZA
»  TERİM:"BÜYÜK BAŞARILAR DAİMA RİSK TAŞIR"
»  ŞAHİN: "PİSLİK, PİSLİKLE TEMİZLENMEZ"
»  NİHAT, SOCİEDAD İLE KÖPRÜLERİ ATTI
»  SİNAN SAMİL DARMADAĞIN OLDU
»  İSVİÇRE'LİLERE, "CEHENNEME HOŞGELDİNİZ" PANKARTI
»  HALİL MUTLU DOPİNG İÇİN SAVUNMA YAPTI
»  ŞİDDET OLAYLARI ATİNA'YA SIÇRADI
»  ANELKA FRANSA'YI SALLADI
»  SİNAN ŞAMİL ÜNVANINI KAYBETTİ
»  YELKEN YARIŞLARINDA TÜRKİYE'Yİ KADINLAR TEMSİL EDECEK
»  FLAŞ...FLAŞ...FLAŞ...İSVİÇRE'DE FATİH TERİM'E SALDIRI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.