DOLAR
50,048
▲%0.06
EURO
56,292
▲%0.14
ALTIN
6591,86
▲%0.86
BIST-100
11333
▼%-1.26
Ankara hava durumu8/11°
FacebookXInstagramYouTube

YOLANTHE'NİN PABUCU DAMA ATILDI

Galatasaray'ın Sporting Lizbon'dan yeni transfer ettiği Bruma'nın evli olduğu ortaya çıktı.

  • | Medya Spot

Galatasaray'ın Sporting Lizbon'dan yeni transfer ettiği 18 yaşındaki futbolcu Bruma'nın evli olduğu ortaya çıktı.

Galatasaray’ın bu sezonki sansasyonel transferi Bruma, sadece yetenekleri ile değil özel hayatı ile de dikkatleri üzerine çekti.

18 yaşındaki genç yıldızın, evli olması ise sarı-kırmızılı yöneticileri önce şaşırttı, sonra ise rahatlattı.

Teknik Direktör Fatih Terim, genç yıldız adayının kendini geliştirmesi ve geriye gitmemesi için sadece saha içi değil, saha dışında da profesyonel yaşantısına dikkat etmesi için bir dizi önlem almayı düşünürken, öğrendiği bu haber memnuniyet yarattı.

Bruma’nın evli olduğunu öğrenen sarı-kırmızılılar, oyuncunun “Eşimi de en kısa sürede getireceğim ve kendimi sadece futbola vereceğim” sözlerini tebessümle karşıladılar.

Galatarsaray'ın önceki sezon sarı-kırmızılı renklere dahil ettiği Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau kısa zamanda herkesin sevgisini kazanmış ve 'Yenge' olarak nam salmıştı.

Anlaşılan o ki Yolanthe Yenge'nin pabucu dama atılacak.

İŞTE GALATASARAY'IN YENİ SEKSİ YENGESİ : GALERİ

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz