DOLAR
50,022
▲%0.05
EURO
56,234
▲%0.43
ALTIN
6366,43
▲%0.99
BIST-100
11024
▼%0
Ankara hava durumu11/16°
FacebookXInstagramYouTube

Yeniçağ Gazetesinden Flaş Küçülme Kararı

İYİ Parti İstanbul milletvekili Ahmet Çelik'in imtiyaz sahibi olduğu Yeniçağ Gazetesi'nden flaş bir açıklama geldi.

  • | Medya Spot

Gazeteden yapılan açıklamada, “Dövize bağlı kâğıt, kalıp, boya fiyatlarının astronomik artışı zararlarımızı telafi edilemez düzeyde büyüttü. Zararlarımız karşılanamaz boyuta ulaştı. Durum karşısında; büyük bir üzüntüyle ulusal yayıncılıktan, bölgesel yayına geçmeye karar verdik. Böylece, 30 Nisan'dan sonra YENİÇAĞ birçok gazete bayiinde olmayacak” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, Yeniçağ Yayıncılık’ın faaliyetlerinin YouTube kanalında devam edeceği belirtildi.
 
 İşte Yeniçağ Gazetesi’nden yapılan açıklamanın tamamı;

"Değerli Yeniçağ okurları;

"Türk Milliyetçilerinin Fikir Meydanı" sloganı ile yayınlanan KURULTAY üstlendiği bu misyonu başarıyla yerine getirip ciddi bir tiraj ve okur kitlesine ulaştı.

2002'de Kurultay yönetici ve yazarlarıyla YENİÇAĞ'ı çıkartmak için kollar sıvandı.
 
Yönetim Kurulu Başkanı ve İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik başta olmak üzere elini taşın altına koyan bu ekip, vatansever kitlenin günlük gazete hasretine son vermek adına tarihi bir sorumluluğu omuzladı.

12 Eylül saat 22:30'da kendi matbaamızda ilk nüshalarının basılışını beklerken bu fedakâr kadronun heyecanı inanılmazdı.

İlk sayımız 13 Eylül 2002 sabahı "Dünyayı Türkçe Okuyun" sloganı ile gazete bayilerinde okuyucularımızla buluştu.

Sizler yıllardır hasretini çektiğiniz gazetenize kavuşurken bizler de yüklendiğimiz sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirebilme gayreti içinde olduk.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz