DOLAR
49,947
▲%0.08
EURO
55,760
▼%-0.27
ALTIN
6259,80
▼%-2.99
BIST-100
10760
▼%-3.64
Ankara hava durumu10/14°
FacebookXInstagramYouTube

Yılmaz Özdil'den Bomba Açıklama...

"Sözcü'yü bırakmam için 5 milyon dolar..."

  • | Medya Spot

TELE1 kanalında yayınlanan Mercek isimli programa katılan Yılmaz Özdil, Bodrum'da yıkılmak istenen yazlığıyla ilgili iddialarla ilgili sorulara cevap verirken ilk kez kendisine gelen medya tarihinin en büyük transfer tekliflerinden birini duyurdu.

Özdil, Sözcü gazetesini bırakması karşılığında 5 milyon dolar teklif edildiğini açıkladı. Bu teklife Kırmızı Kedi Yayınevi sahibi Haluk Hepkon'un şahit olduğunu söyleyen Özdil, teklifi kabul etmediği için Mustafa Kemal kitabı hakkında karalama kampanyası başlatıldığını belirtti.

"BİZİM KALEMİMİZ SATILIK DEĞİLDİR"

Ünlü köşe yazarı, bu teklifin yandaş medya grubu tarafından yapıldığını ve kendilerine katılmalarını istediklerini söyledi. Özdil, "Kabul etmeyince çirkin saldırılara başladılar. Bizim kalemimiz satılık değildir" dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz