DOLAR
50,022
▲%0.05
EURO
56,312
▲%0.57
ALTIN
6340,87
▲%0.59
BIST-100
11024
▼%0
Ankara hava durumu11/16°
FacebookXInstagramYouTube

beIN Sports'ta Büyük Kriz!

Spor Toto Süper Lig'in yayın haklarını elinde bulundurduğu beIN Sports bünyesinde çalışan Güntekin Onay'ın, önceki akşam Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından yaptığı programda yer almaması sebebiyle düşündürdü.

  • | Medya Spot


Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın Bursaspor'u 2-0 mağlup etmesinin ardından maç sonu ekranları başında Güntekin Onay'ı göremeyen izleyiciler hayal kırıklığına uğradı. beIN Sports'a geçtiğinden beri çeşitli görevlerde yer alan ve maç sonlarında yaptığı programla geniş bir izleyici kitlesi elde eden Güntekin Onay'ın, kanal ile bir kriz yaşadığı öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig 21. haftasında Cuma günü Seyhan Şaşko programda yer alırken, dün oynanan Beşiktaş - Bursaspor maçının ardından Nazlı Canyurt'un Güntekin Onay'ın yerine programda yer alması dikkat çekmişti.

PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Nazlı Canyurt, Instagram hesabından Metin Tekin ve Tümer Metin ile paylaştığı fotoğrafta "Maç önü yayınlarını bitirdik. Devre arası ve maç sonunda Bein Sports Haber'de karşınızdayız" ifadelerini kullandı. Güntekin Onay cephesinden henüz iddialar hakkında bir açıklama gelmedi. Ancak Güntekin Onay'ın, yaşanan krizin ardından önümüzdeki günlerden itibaren yeniden beIN Sports'taki yerini alacağı iddia edildi.

 

ERCAN TANER İSTİFA ETMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde ise usta spiker Ercan Taner, beIN Sports ile yollarını ayırdığını duyurmuştu. Ercan Taner, "En son görev yaptığım beIN Sports'tan ayrılmamla ilgili, çeşitli duyumlar almaktayım. İstifa şahsi bir eylemdir ve ayrılma nedenimin Bein Sports markasıyla ve yönetimiyle bir ilgisi yoktur." açıklamasını yapmıştı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz