Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,6470
EURO
47,1602
IMKB
10.747,000
ALTIN
4.402,610
 
Hava Durumu ANKARA
21 / 29 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
İNGİLİZ LİGİ TOZ DUMAN... ARSENAL ÇÖKTÜ...
İNGİLİZ LİGİ TOZ DUMAN... ARSENAL ÇÖKTÜ...
 
Premier Lig'de 23. hafta yine sürpriz sonuçlara sahne oldu... Haftanın randevusunda Manchester United Liverpool'u deplasmanda yıktı, lider Chelsea rüzgarı esmeye devam ediyor, Arsenal Bolton'da ağır bir darbe aldı. Tugay'lı Blackburn Rovers ise altın değerinde bir galibiyet kazandı.
 
17.1.2005 - 13:28
Premier Lig'de 23. hafta yine sürpriz sonuçlara sahne oldu... Haftanın randevusunda Manchester United Liverpool'u deplasmanda yıktı, lider Chelsea rüzgarı esmeye devam ediyor, Arsenal Bolton'da ağır bir darbe aldı. Tugay'lı Blackburn Rovers ise altın değerinde bir galibiyet kazandı.
Ara transferde İngiltere'ye gelen İspanyol yıldız Fernando Morientes'in ilk kez Liverpool formasını giydiği dev maçta Manchester United tek golle kazanmayı bildi: 0-1.
21. dakikada genç golcü Rooney Liverpool filelerini havalandırırken, golde kaleci Dudek'in büyük hatası vardı. Golden sonra Liverpool Manchester kalesine yoğun şekilde yüklenirken, 90 dakika sonunda gülen taraf kırmızı-şeytanlar oldu. Manchester defansının önemli ismi West Brown 65. dakikada kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Bu sonuçla Manchester United puanını 47'ye yükseltirken, Liverpool ise 37 puanda kaldı.

Chelsea farkı 10 puana çıkardı

Geçtiğimiz hafta Manchester kalesine giren topun gol sayılmamasıyla 3 puandan olan Tottenham, sahasında ağırladığı lider Chelsea'ye Frank Lampard'ın golleriyle 2-0 mağlup oldu.
Teknik direktörlüğe Jose Mourinho'nun gelmesiyle Premier Lig'in demir yumruk ekibi haline gelen Chelsea, Tottenham deplasmanında kazanarak 58 puana ulaştı ve en yakın rakibi Arsenal'le puan farkını 10'a çıkardı. Mavi-beyazlıların gollerini atan Frank Lampard, karşılaşmaya damgasını vurdu.

Arsenal çöktü!..

Sezona çok iyi başlayan geçen yılın yenilgisiz şampiyonu Arsenal, sonraki haftalarda yaşamaya başladığı kabusa Bolton Wanderers önünde de son veremedi: 1-0.
Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Yunan oyuncu Giannakopoulos'un golü skoru belirlerken, Arsene Wenger'in ekibi bu mağlubiyetle ağır bir yara aldı ve 48 puanda kaldı.


Tugay'lı Blackburn'den altın galibiyet

Milli futbolcumuz Tugay Kerimoğlu'nun formasını giydiği Blackburn Rovers, konuk olduğu Portsmouth'u 1-0'la geçerek çok değerli bir 3 puan aldı. Mavi-beyazlılara galibiyeti getiren gol 55'te Pedersen'den gelirken, ev sahibi Portsmouth'tan Lua-Lua ve Faye kırmızı kart gördü. Tugay, maçta 76 dakika oynadı.
Premier Lig'de diğer karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı:



Aston Villa 3 0 Norwich City
Charlton Athletic 3 1 Birmingham City
Manchester City 3 1 Crystal Palace
Newcastle United 2 1 Southampton
Middlesbrough 1 1 Everton
Fulham 1 0 West Bromwich Albien




Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


SERGEN YALÇIN: "BENİ ALAN DA KAR ETTİ SATAN DA"!!

ANELKA FENER'E GELİYOR!!

BEŞİKTAŞ, ÜLKER'İN TADINA BAKTI
»  ERSUN YANAL REST ÇEKTİ: YA SÖZLEŞMEMİ BİTİRİN YA DA DEDİKODULARI!!
»  ERSUN YANAL'IN BİLETİ KESİLDİ Mİ?
»  A MİLLİ BASKETBOL TAKIMI'NIN FİNALLERDEKİ RAKİPLERİ BELLİ OLDU.
»  ''FENERBAHÇE'DE BİR SORUMLU OLARAK GÖREV YAPMAKTAN
»  MUSTAFA DENİZLİ 2. MAÇINDA DA GALİP...
»  WERDER BREMEN,TRABZON DİŞE DİŞ...
»  FENER'E ANTALYA SÜRPRİZİ!! 2-2
»  BEŞİKTAŞ'TAN SÜRPRİZ TRANSFER...
»  MORİENTES LİVERPOLL'DA...
»  FENER, W. BREMEN'İ RAHAT GEÇTİ 4-1
»  BEŞİKTAŞ ELİNDEKİ MAÇI VERDİ!!
»  BASKETBOL FEDERASYONU BAŞKANI ŞOK YASAK!!
»  GALATASARAYBU KEZ PENALTILARLA YENİLDİ...
»  ŞENOL GÜNEŞ'İN HEDEFİ ÖNCE CİMBOM'U, SONRA DA FENER'İ YAKALAMAK
»  İNTER,MUCİZEYİ GERÇEKLEŞTİRDİ...
»  MUSTAFA DENİZLİ İRAN'DAKİ İLK GÜNLERİNİ ANLATTI...
»  BEŞİKTAŞ ANTALYA'DA, RONALDO GÖTÜRÜLMEDİ...
»  VOLEYBOL'DA YILDIZ BAYANLAR FİNALDE...
»  GALATASARAY PENALTILARLA 4-2
»  İRAN, DENİZLİ'Yİ ALKIŞLIYOR
»  TENİSÇİLERİN RAKETLERİ DEPREMZEDELER İÇİN SATILDI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.